1175749.jpg

Hyvää uutta vuotta! :)

Niin se vuosi 2008 vain pääsi alkamaan, vaikka en olisi ihan vielä ollut valmis. Olisin halunnut odottaa vielä hetken ennen uutta alkua.. kun tuntui, etten viime vuonna saanut aikaan yhtään mitään (lue: gradua valmiiksi).

No äh höpöhöpö, eipä aloiteta vuotta valittamalla! :) Uudenvuodenaatto oli kiva - oltiinkin pitkästä aikaa ulkona juhlimassa, pari edellistä vuodenvaihdetta kun on hiimailtu kotosalla. Käytiin ensin täyttämässä mahat hyvällä ruoalla, minkä jälkeen siirryttiin erinäisiin baareihin erinäisten drinkkien pariin (vuoden viimeisen juoman kunnian sai tietysti Tom Collins). Vuoden vaihtumista juhlistettiin poksuvalla ja sikareilla joenrannassa ilotulituksia ihastellen. Juhlat jatkuivat vielä lisemmän skumpan, kamujen, halausten ja naurun merkeissä. Ei mikään huono alku uudelle vuodelle.

Jos nyt jonkun lupauksen vuodelle 2008 tekisin, niin vaikka sellaisen, että lupaan yrittää syödä joka päivä lämpimän aterian. Tänään aloitan pastalla ja pecorinojuusto-tomaattikastikkeella. :)

Ja kun nyt vauhtiin päästiin: lupaan nauttia joka päivä hyvästä musiikista. Tämän päivän soundtrackina Sister Flon Boys of Cat. Että osaakin olla älyttömän hyvä levy. (Ja helppo lupaus.)