t_915263.jpg t_915265.jpg t_915267.jpg
[klickaa kuvat isommiksi]

Taas sain salaiselta askarteluystävältäni ihanan paketin! Kiitos SAY! :) Ei tämmösiä määriä kivuuksia olis uskaltanut toivoakaan, näillä materiaaleilla pötkitään pitkälle - varsinkin, kun tällä hetkellä askarteluharrastus on pahasti rajoittunut vain satunnaisiin kortteihin. Joulun alla sitten täydellä höyryllä!

Tämä päivä todella kaipaakin piristystä. Olen niin väsynyt, ettei mittä järkke. Päätin töissä nuokkuessa jättää väliin illan teatteritanssitunnin, se kun vaatii hiukan pirteämmän ja skarpimman olotilan, että saa jotain irti - ei oikein itua ottaa kaikissa harjoituksissa samanlaista roolia "no tää olis tällanen laiska ja hiljanen joka ei nyt jaksa tanssia". :D

Ja mulla on polvikin lukossa. Ja naisten juhlapäiviä olen nyt viettänyt jo kaksi viikkoa, raivon parras lähestyy (mistä tällanen voi johtua, onkmul joku hormoniepätasapaino?). Joten vietän pötkö-illan kotona - mutten suinkaan yksin! Seela-kissa tuli mulle eilen hoitoon, kun äiti lähti festareille. Viikon verran on seurana karvamassu höpönassu hassutassu. :) Paras kamu juuri nyt - Seelan letkeä olemus saa mut vakuuttumaan, että kokopäiväinen sängyllä kölliminen tekis mullekin vain hyvää. Krooh.

Niin ja semmonenkin kyllä tänään piristi, että saatiin varattua rokkiristeily tasan kuukauden päähän. Ihan parasta lähteä kivalla porukalla laivalle ja samalla diggailemaan kamun lavakarismaa. Känju hiiiiiir mii kolinjorneim!