t_1004956.jpg t_1004965.jpg t_1004968.jpg t_1004972.jpg
[klikkaamalla isommiksi]

SAY muisti viimeisellä paketilla, oi kattokaa miten ihania kaikkia! :) Vihjeistä innostuneena tein hiukan salapoliisintyötä ja nuuskin selville, että kolmannen SAY-kierroksen salainen askarteluystäväni oli Orvokki. Lämmin kiitos vielä Orvokille, parempaa salaista ystävää en olisi voinut toivoa! :)

Nuo söpöt tossukat kyllä lämmittää iltojen pimetessä. Ja eilen korkattiin hepun kanssa glögikausi! <3 Villatossuja ja glögimukeja tässä tarvitaankin, olen nimittäin edelleen flunssan jäljiltä ärsyttävästi puolitehoinen. Tanssitunnit olis jatkuneet tänään syysloman jälkeen, mutten uskaltanut mennä, kun jo tavallinen ylämäkipyöräily antaa aavistuksen sydäristä. Ärs.

En tosin tiedä, auttoivatko viikonlopun riekunnat varsinaisesti parantumiseen.. :D Oltiin kamuporukalla laivalla; innostuttiin lähtemään vähän rokkailemaan, kun kaverin orkesteri tuli vihdoin lähistölle keikalle. Sielläpä sitä sitten hurrattiin kitarasankarille (things to do before you turn 30: näytä tissit rokkibändin keikalla - check) (no oli meillä rintsikat tietysti) (no herrat itse marssivat viihdebändin vieraileviksi tähdiksi lavalle kalsonkisillaan niin pitihän meidän kannustaa) ja harrastettiin sitä mitä laivalla nyt yleensä harrastetaan, hilpeää hummailua. :)

Tuli muuten koettua yksi absurdeimmista keikkaelämyksistä ikinä - ei siis tuo nakupelleily :D vaan se varsinainen arikoivus-veto. Etukäteen oli tiedossa, että laivalla on syysloman kunniaksi teinien armeija, mutta yllätys oli melkoinen, kun keikan alkaessa lavan edustaa myöten paikalla oli hirveä määrä ihan pikkulapsia. Vanhempiensa kanssa tosin, mutta silti - typerryttävää katsoa, miten siinä vieressä pikkupoika isänsä hartioilla pitelee korviaan siihen malliin, että tervetuloa tinnitus. Ja humaloituneet aikuiset melskaa vieressä. Ei näin. Muutaman biisin jälkeen oli pakko poistua takavasemmalle juomaan vähän drinkkejä. :D

Niin ja vitsit siis, mut esiteltiin yhdelle kovasti tykkäilemälleni laulajattarelle sellaisen hölmön tarinanpoikasen kautta, että vieläkin mietin että ei kai se loukkaantunut. :O Eihän sitä nyt ketään noin ensi kättelyssä (tai muutenkaan) loukata halua, mutta että vielä sellanen tyyppi, ketä diggaa ja kaikkee.. siis iik ääh daa. :silmienpyörittel:

Joo no, sen siitä saa: huippu viikonloppu söi sen verran energiaa, että terveys ja pirteys antavat vielä odottaa itseään. Kaupungilla kerrotaan, että liikkeellä oleva syysflunssa kestää kevyesti viikkoja. Lord have mercy on me.