Nyt on piru merrassa! Nimittäin pöpö kurkussa. Työpäivän aikana tuli isosti paha olo tuonne nielun tietämille (eikä se juokseminen ja pölyisyys myöskään varsinaisesti tee hyvää orastavalle kipeydelle). Töiden jälkeen kävin tyttiksen luona teellä, josta hilpaisin hetkeksi Cosmiciin herraseuraan, kamu tarjosi mulle naistenpäiväsiiderin! :) Sieltä pyörähdin hurjuuksissani vielä H&M:n kautta, mukaan tarttui treenikäyttöön sopiva tarpeeksi pitkä toppi ja raitakassi (no ku ihan tosi halvat oli). Tämän kaiken aktiivisuuden jälkeen lopulta äsken kotiin päästessä meinasin kupsahtaa seljälleni melko kokonaisvaltaisen heikotuksen takia.

Eihän tässä muuten mitään, mutkun huomenillalla on se Egotrippi! Sinne menen kyllä vaikka pää kainalossa, piru vie. Mutta voitaisiinko nyt sopia niin, että tauti tulisi päälle vasta perjantaina, jotta huomenna voisin trippailla ja laulaa sydämeni kyllyydestä. Ja lauantaina se voisi jo mennä pois, jotta pääsisin sinne Nike Rockstar Workout -tunnille (katottiin tänään kamulla netistä niitä koreografioita, kivan letkeältä näyttää). Diili?

Mättää kyllä pahemman kerran. Viimeksi näin Egotripin viime kesän Ruisrockissa, ja silloin mulla oli angiina. Tässon nyt joku kirous! Eikä ole muutenkaan tähdet kovin suotuisissa asennoissa - keikkaseura on tällä hetkellä duunissa Porissa, eikä ole mitenkään varmaa että mahtuu huomiseen iltapäiväbussiin. Lakko seis ja kamu keikalle!

Psst - se meidän balettijuttu oli muuten tämän päivän lehdessä. Kivasti ja todenmukaisesti kirjoitettu, ja ooo miten hieno kuva! Eka tanko poseeraa oikein mallikkaasti, musta näkyy säärystimen verhoama jalka, puolikas pää ja yläkroppa sekä vähän kättä - eli tuskin kukaan muu tunnistaa kuin minä itse. Erittäin hyvä siis. :D

Tänään on syömiset jääneet hurjan vähälle, eikä edes varsinaista näläntunnetta ole ehtinyt tulla ennen kuin juuri äsken - outoa. Nyt kiskon tehokkaan rahkasetin (Ehrmann + ananaspaloja + Funlight guava-sitruunaruoho + kaurahiutaleita), kohta otan porkkanasämpylät uunista ja lähden heppulaan lämpimäisteni kanssa. Myös jokusen suklaakeksin saatan tosin syödä ihan vaan ohimennen. :)

PS. Coheed & Cambria tulee Provinssiin. Aagh. Festarireissun paikka?