Kiva yksi: lääkekuurin viimeinen päivä. Kohta otan yötä vasten viimeisen kolmestakymmenestä tapletista ja sanon adios taudin viime rippeille. Penisilliini maistuu aina yhtä pahalta, vaikka miten ovat koittaneet sitä piparminttukuorta siihen lykätä päälle.

Kiva kaksi: ollaan hepun kanssa vihdoin molemmat yhtä aikaa terveiden kirjoissa ELI voidaan oikeesti pussailla! Oi onnen päivää pusipusi!

Kiva kolme: työpäivä sujui kohtuullisen mielentilan vallassa siitä huolimatta, että kerrokset oli sen näköiset kuin siellä ei kukaan olisi siivoamista ajatellutkaan näihin kahteen viikkoon kun olin pois. Syykin kuitenkin selvisi - alkuviikko oli niin hektinen, että tytöt oli olleet pimahduksen partaalla, ja ihan pyysivät mun kerroksen epäjärjestystä anteeksi ennen kuin olin itse ehtinyt asiasta kysyäkään.

Kiva neljä: pähee laskuri! Huomasittehan! En ees oo varma mitä kaikkia hittejä tuo laskee, mutta onpahan ainakin nätti. :D

Kiva viisi: oon alkanu mesettää. OMG LOL!1 Eiku oikeesti, on se vaan näppärä vehje (näin kokonaista neljän keskustelukerran jälkeen arvioituna). Herkkuhan se tietysti lopulta oli, joka sai mut uskaltautumaan menettää tuon Messenger- neitsyyteni - se nainen on näiden yhteisten vuosien aikana vetänyt mut mukaan sellaiseen määrään hurvelia ja hurahdusta, että olis puolikas elämää jäänyt kokematta ilman. Eikä voi kuin todeta, että ei se oikeesti oo mikään money joka makes the world go 'round vaan ystävyys. :)

No jaa. Ei-kivojakin tietysti on (proseminaarikiire, toiminimipähkäily) mutta koska nukkumaan on kivempi mennä kivojen ajatusten kanssa, en kelaa niitä ny. Happy thoughts! Vaikka väkisin! :D

Hyvää yötä!