Hei vaan täältä siiderin ääreltä! Masu on täynnä grillisipsejä ja ameriikandippiä (joita teki tässä pari päivää niin tiiviisti mieli Salassa  käydyn kommenttijutustelun jälkeen, että oli vaan pakko ostaa öhöm) ja pää siideristä sen verran huojuvainen, että enää ei keskittyminen riitä proseminaarin kirjoittamiseen. Ja sitähän siis kovasti yritin tehdä aina puoli yhteentoista asti! Huraa kreisi weekend party animal!

Heppu on kaljassa, odottelen kotiutumistaan niin pääsisin viekkuun. Vaarana tosin on, että simahdan itsekseni jo ennen merkinantoa - jostain syystä jo tuo yksi siideri ehti tehdä olon kovin raukeaksi. Mikä lienee perimmäinen syy, viikon aikaiset aamut, stressin häivähdys vai tämän iltapäivän rankka pumppi. Olo on joka tapauksessa.. sanotaanko että tunkea.

Kävin siis ensimmäistä kertaa treenaamassa sairastelun jälkeen, taukoa kertyi kamalat kaksi ja puoli viikkoa (tunkea olo tulee tietysti jo siitäkin). Uusi pumppi vihdoin testattu! Kuviot oli suurinpiirtein tiedossa, kun tytöt ehti jo briiffata - mutta pari koomisen hämmentävää yllätystäkin mukaan mahtui. Niillä suunnittelijoilla on ollut joku häiriötila päässä, kun ovat hysteerisesti katkoneet selkäbiisiä naurettavan moneen palaseen lyhyillä tauoilla. Ja entäpä loppuvenyttelyn Il Divo! Että repesin! Koita siinä rentoutua ja palkita itsesi rankan työn jälkeen, kun tuo sliipattu hiusgeelinelikko tulkitsee palavin sieluin ja väräjävin äänin Toni Braxtonia espanjaksi helvetti sentään! :D

Kysyivät töihin viikonlopuksi, kieltäydyin. Yritän epätoivoisesti varata aikaa proseminaarille, ja huomenna on hepun perhepiirissä 50-vuotisjuhlat, jonne hepun äiti nakitti meidät täyspäiväisiksi "seurustelu-upseereiksi"(?!). Tämä upseeritar kävi hädissään ostamassa tänään Henkasta huokean hamoisen, kun kaapissa oleva on sen verran lyhyttä mallia ettei kehtaa viiskymppisille sellaiseen sonnustautua. Sievä musta yksinkertainen polvimittainen - kokoa 40! Pylly ei mahtunut kolmekasiin! Oh crap! Vaan en murehdi moisia, eipähän ainakaan ole niin pinkeä hame ettei mahtuisi juhlaherkkuja syömään. :)

Kohta alkaa toden teolla väsyttää. Vaan onneksi mulla on täällä silmänilona piristämässä eräs tuore valokuva! Hepun kaljakamu sattui tulemaan mun kanssa samaa matkaa mäkeä ylös alkuillasta ja lykkäsi käteen herrojen viimekesäiseltä Tallinnan-matkalta teettämänsä valokuvan. Avainsanalista: bokserit, takakeno, juopunut, adonis. Sen verran viettelevä otos, ettei tässä ihan heti taida uni tulla. :D