Tänään otin järeät pinnalliset aseet käyttöön taistelussani parantumisen puolesta.

Ase yksi: pitkä suihku. Tautiseksi luolanaiseksi naamioituneesta Duussista on kuoriutunut jos nyt ei aivan hehkeä kaunotar, niin ainakin hiukan enemmän normaalia itseään muistuttava nuori nainen! Kunnon plutaamisen päätteeksi vielä hellin toipilasta (eli itseäni) hyväntuoksuisilla Body Shopin lempparivoiteillani. Hiuksetkin kiiltävät puhtaudesta, eivät rasvasta. Miellyttävää. :D

(Suihkussakäynti tosin otti sen verran voimille ihan fyysisenä suorituksena, että vähintään siitä ymmärrän vielä olevani sairas - itse kitakipuun lääkkeet ovat siis jo tehonneet, jubilee!)

Ase kaksi: uninurkkauksen kunnostus. Uutukainen valko-harmaa-vaaleanpuna- beige-raidallinen lakanasetti ja yhtä uutukainen harmaa simppeli päiväpeitto. Olé! Hobby Hall on edelleen ystävä.

Köpöttelin siis tänään kauppareissullani Postille asti hakemaan nuo edellämainitut uutukaiset. Muutaman korttelin mittainen hidastempoinen happihyppely tuntui tekevän ihan hyvää, Cittarin melskeeseen asti en kuitenkaan uskaltanut yrittää. Harmillista kylläkin tuhlata vähiä senttisiään tuohon kalliimpaan lähikauppaan, Cittarista olis varmaan saanut noi sipsitkin halvemmalla köhhh.

Gradujuttuja olen tänään kieputellut, tällä erää yksinkertaista teknistä puuhailua (teeveekanava-/tekstitysfirmakohtaista tiedonhakua netistä ynnä aikakoodien laskemista), eteenpäin kuitenkin kaikki tämäkin. Sitä sanotaan, että huolellisen pohjatyön merkitystä ei kannata aliarvioida - siksipähän paneuduinkin kaikella antaumuksellani koodien purkamiseen vaadittavaan askarteluun! Välineistönä sakset, ruutupaperia ja kuusia (joojoo 6!) erivärisiä postit-lappuja. Ooh, ei voi olla gradunteko näin hauskaa edes tässä alkuvaiheessaan! :D

Italian proseminaarityön palautukseen kolme viikkoa, ei vielä kirjaintakaan asialle avaamani Word-tiedoston paperilla. Tervetuloa stressi, hetkesi on koittanut!