Tässä kuussa teemana ei ole se normaali ärsytys ja kiukku, vaan itsemurhe ja vertailukelvottomuus. Juhlava teema siis tämäkin. PMMP:n ohellahan messissä on myös tuo prosemmapaine, joka ei nyt varsinaisesti ainakaan helpota asiaa.

Itsemurhe tuli tänään esimerkiksi pumpissa, kun yksi tuttu jumppatyttölö veti Sisöö Sisöön (Scissor Sisters, toim. huom.) lopun ojentajapunnerrukset ilman laudan apua ihan melkein maahan asti, kun itse irvistelin ja tärisin laudan avustamanakin jossain puolenvälin tietämillä. Vähän tsemppiä hei nainen.

Ja itsemurhe on myös siitä, miten vieläkin on niin mielen päällä tuo jo eilen vuodattamani "miten suhtaudun muiden mielestä huippukivaan ihmiseen mahdollisimman huonosti ja väärin". Että mistä tää oikein tulee? Tai tiedänhän mä sen suurimman syyn. Mutta sitä ei parane tässä kertoa - oi olisinpa vähän anonyymimpi. En osaa olla näkemättä siinä tyypissä sellaista itseään korostavaa huomionhakuisuutta, joka on yksi niistä sietämättömimmistä piirteistä, jotka saa mut näkemään punaista. Tosin muut ei tunnu näkevän asiaa lainkaan samalla tavalla, joten mitä ilmeisimmin olen väärässä. Eikä kyse kuitenkaan tämän tapauksen kohdalla ole miellyttämisenhalusta - sehän se vasta kadehdittava ominaisuus ihmisessä onkin, että uskaltaa olla reilusti vain oma itsensä kelaamatta niin mitä muut miettii, ja silti kaikki tykkää. Tai ehkä juuri siksi.

Parastahan tässä on tietysti se, etten sano tyypille päin naamaa mitään vaan vaahtoan hiljaa yksin nurkassa täällä blogissani. Näin sitä pitää! :D

Well. Oli siis aamupäivän pumpin jälkeen sellainen tilanne, että en nähnyt enää muuta vaihtoehtoa kuin käydä vähän kosto-ostoksilla. Hemmottelu naisen tiellä pitää! Anttilassa oli alennuksessa mun meikkivoide, lisäksi mukaan tarttui Doven uusi Summer Glow -kosteusvoide, se missä on vähän itseruskettavaa mukana. Tervetuloa, päivitys! Eiku päivetys!

Seuraava kosto-oston aste oli piipahdus Stockan ruokaosastolla - eliittikauppa, jossa käynti on varattu juurikin tällaisiin hemmottelutilanteisiin. Sieltä ihana kurpitsansiemensämpylä ja uunibanaanijogurtti. Aploodin voin ojentaa itselleni siitä hyvästä, etten taaskaan ostanut karkkia!

The Killers kuulostaa nyt hyvältä. Smile like you mean it. Kas näin: :)

Teoriaosan luku numero kolme olis saatava purkkiin tänään, viikonloppu varattu korpuksen analyysille. Anybody seen my motivation?