13_dsc_0664_std.jpg

Ykköseltä tuli päivällä puolen tunnin ihana balettiohjelma Näitä minä tanssin - ilmeisesti en onneksi kuitenkaan ole missannut kokonaista sarjaa, vaan tämä oli vain joku erityislähetys. Espanjalainen ballerina Lucia Lacarra aviomies-tanssi- partnerinsa Cyril Pierren kanssa vetivät Joutsenlampea ja Kamelianaista (kuva jälkimmäisestä) sellaisella taidolla, että henkeä salpasi. Lacarran arabeskien ja attitudien linjaukset oli aika täydellisen puhtaat ja niistä pääsi laskemaan kauniit penchét, temps levét ponnahti kevyesti kuin keijukaishyppely puron kivillä - ja entäpä ne herra elämänkumppanin avulla jumalaisen korkealle nousevat grand jetét. Hyps, loiks! Haastattelunpätkässäkin hehkuivat, miten tanssi sujuu kuin, no eh, tanssi, kun partnerina on ihminen, johon voi luottaa sokeasti. Ja se kyllä näkyikin.

Luottamus on tässä päivän mittaan ollut muutenkin mielen päällä - eilen sai heppu multa niin ison luottamuksenosoituksen, että.. on vieläkin hurjan hyvä olo. Kun voi luottaa toiseen niin. Parasta! Tietteks!

Rapulan suhteen ei oo kyllä parasta, alkuillasta alkoi olo vain paheta. Hengitys- harjoitukset sohvalla ja muhkea pasta-ateria korjasivat tilannetta - mutta kyllä kovasti harmittaa, kun näin nätti kevätpäivä on mennyt ihan hukkaan vain kotona löhöten! (Paitsi yhden työhakemuksen laitoin menemään, hyvä mää.) Isikin soitti aurinkoiselta Blankon terassilta - vappuna on kyllä hitto vie itsekin päästävä terdelle. Tai ravintolalaivalle! Ainiijoo.. mut mähän en juo enää ikinä. :D

Päivän järkytys: kakkaleffa Levottomat 3 on saanut soundtrackilleen taukopablon. MUN Pablon! Juumalauut, vihaks pistää!

Mutta koska vihaisena ei sovi mennä nukkumaan, katselen vielä hetken tuota Lucia Lacarran kuvaa ja haaveilen ylihuomisen balettitunnista. :) Hyvää yötä!