Ketähän mä yritin huijata tuossa edellisessä merkinnässäni - että muka alkoholi- poliittinen linjanveto easy. Räkänauru muahaha! Niiden viattomien parin siiderin lisäksi kun maistui lasikaupalla myös booli (ilmainen vinkki juhlakansalle: jos tujussa boolissa on koristeena ananasrenkaita, kannattaa kunnioittaa niiden luonnetta nimenomaan koristeina - melkoisia viinasieniä nuo yleensä herkulliset ananaat).

Illan huipennukseksi join Shamrockissa elämäni ensimmäisen Cosmopolitanin! Olo ku Carriella! Hepun kamu oli tarjoavaisella tuulella ja vaati ostaa mullekin moisen luksusdrinkin, kun vaimonsa niitä siinä onnellisena kiskoi. Hyvää! Helmiä sioille - ens kerralla alle vähemmän pohjia senkin juopolali.

ca_cosmo200.jpg

Humalan asteesta kertoo ehkä jotain se, että heppu erehtyi luulemaan baarissa soinutta Eppu Normaalia Joy Divisioniksi, ja minä perässä. Hetken. Kunnes tajusin, ja repesin. Mutku ei kuulunu kunnolla! Kun kitara soi ei itkeä saa! :D

Olo ei kummoinen ole. Juustotarjottimelle unohtunut sinihomejuusto ja vierailta jääneet limupullot löysivät tiensä mun jääkaappiin, kaupasta hain sunnuntai- lääkkeeksi myös nakkeja ja suklaata. Flunssa sentään on parantunut. :D

Pandora soittaa mulle parasta niinku aina. Goo Goo Dollsia, Lostprophetsia, REMiä, Liveä, aijai oijoi melkeen tässä itku pääsee. Rapulaherkkyys rules ok! Aiemmin oli hetken radio auki ja sieltä pamahti yhtäkkiä Queenia soimaan. Juku miten hienoo! Kyynel! Tosin Dunen & London Session Orchestran versiossa on paikoin vielä hienompi pauhu, kyynel kyynel!

But touch my tears with your lips
touch my world with your fingertips
we can have forever
we can love forever
forever is our today