Ensam hemma, rauhallinen lauantai-ilta (no paitsi The Killers mökää täysillä soittimessa). Kas onhan se aina hiukan harmistuksen paikka, kun on mielessään jo ehtinyt visioida optimaalisen illanviettotavan (ks. edellisen meemipostauksen kysymys numero 8, toinen kohta) joka sitten ei toteudukaan. Tuli kyllä vähän tyhnä olo heti kun olin lähettänyt baarimenoiselle hepulle viestin, ettei olis koko yötä - no sehän on, jos se haluaa olla. Kaikkeist vähiten haluan olla sellainen mäkättävä, toisen omaa tilaa ja aikaa rajoittava tyttöystävä. Mutta toisaalta, eilenkin olin illan yksin kotona joten nyt tekis jo mieli vähän pitää kädestä, ja koen että mulla on kyllä oikeus sellaiseen mielitekoon. :)

Tänään onkin vissiin joku virallinen lattiakaivojen tukkeutumispäivä. Hotellilla ähersin minuuttitolkulla yhden kaivon kimpussa, saamatta sitä tietenkään auki, ja äsken levitti omakin kaivo laineensa lattialle. Sen verran yökkimyökkihetkiä vietin tänään jo töissä, että tuota omaani en aio edes yrittää avata itse. Huoltomies on ystävä.

Töissä meni taas tänään just niin pitkään, etten ehtinyt iltapäivän pumppiin - harmittaa joka kerta yht pal. Toisaalta en olis ehkä jaksanutkaan kunnon treeniä, ainakaan siitä päätellen miten uuvahtanut kissanhoitaja kaatui iltapäivällä äitilän sänkyyn päiväunille Seelan kanssa. Taas. Siinäpä traditiota tälle pääsiäiselle. :)

Huomenna illalla treffit äitin kanssa Salon juna-asemalla puoli seiska (joo tulkaa stalkkaamaan, tämä oli kutsu). Näppärästi onkin molemmista suunnista junat asemalla samaan aikaan! Sitä ennen kuitenkin ohjelmassa hepun synttäri- kahvitus, eli Duussi leipoo. Tänään pyöräytin muhkean satsin suklaamysli- cookieita, sanotaanko että ulkomuodoltaan persoonallisehkoja, mutta maistuvat sentään ihan hyviltä (eka pelti vähän kärähti ni pitäähän ne syödä pois hei). Huomisaamun leivontasessiosta odotamme tulokseksi mustikka-valkosuklaa- muffinsseja ja broileri-feta-pinaatti-piirakkaa. Saas nähdä, mun leipomuksista ei ikinä voi mennä etukäteen ihan takuuseen.

Loppuillan ohjelmassa tänään yksi asia: relax. Ostin testiin uutta Kurko-lonkeroa, greippi-omena ainakin kuulostaa ihan juotavalta. Aivossa tosin on relaxin kannalta vähän ikävä jumi, ei vaan pyddy ottamaan täysin iisisti kun koulujutut junnaa paikoillaan enkä saa tehtyä enkä osaa enkä ärhh. Joskopa kuitenkin saisin syvennyttyä illan elokuvaan, parivaljakko Hopkins & Kidman kuulostaa oikein lupaavalta. Eiku perkema, oonko mä nähny tän jo? Häh? Höh.

Parasta juuri tänään: Valvomo - Ovi ois
                               The Ark - Let your body decide
                               Interpol - Say hello to the angels

And something's coming over me
I see you in the doorway

I can't control the part of me that swells up
when you move into my airspace

you move into my airspace
but each night I bury my love around you