Siellä täällä kuhistaan kauniista naisista ja komeista miehistä, joten ajattelinpa minäkin listata omia suosikkejani, tosin vain noiden naispuolisten osalta. Tässä kohtaa on korostettava sitä, että mulla tuohon kauneuden näkemiseen vaikuttaa kaikki muukin kuin vain se naamataulu. Käyttäytyminen, tapa puhua ja liikkua, yleinen oleminen, näyttelijöiden kohdalla roolihahmot ja työstä suoriutuminen, muusikoiden kohdalla sen musiikin kautta ilmenevä älykkyys ja arvomaailma.. en siis yleensä osaa katsoa (kasvojen) kauneutta jonain ihan erillisenä osasena, vaan siihen vaikuttaa kyllä laajemminkin koko paketti. Beauty lies within. :)

Nojoo, paitsi tässä seuraavassa listauksessa tulee kyllä ainakin yksi rutkasti pinnallisemmankin kantin poikkeus tähän syvällisyyteen. ;)

Aloitamme ulkomaanelävillä!

Robyn
68264.jpg

Robynia olen diggaillut heti ekasta levystä lähtien eli kymmenisen vuotta. Ruotsalainen naapurinbeibe pukeutuu hauskasti ja laulaa taitavasti. Ja ennen kaikkea näyttää viihtyvän itsensä kanssa, sieltähän se kauneus kumpuaa!

Gwyneth Paltrow
68262.jpg68263.jpg

Gwynethin hymy on tarttuva ja raikas - mielenkiintoinen nimi vain lisää kauneutta. :D Lisäksi ovat Coldplayn Chris Martinin kanssa superhyvännäköinen pari.

Lucy Liu
68276.jpg

Lucy kuuluu hepunkin ykköskissoihin, eikä mikään ihme. Kertakaikkisen kaunis aasiatar ja osaa vielä näytelläkin!

Natalie Imbruglia
68277.jpg68278.jpg
 
Tällainen kaunotar ja niin lahjakas ja kaunisääninen ja viksuki viäl! Natalie on tehnyt paljon sellaisia biisejä, jotka olisin itse kirjoittanut jos osaisin.

Sarah Michelle Gellar
68275.jpg

No ei niin muuten mutku ihana Buffy! :D

Brittany Murphy
68273.jpg68274.jpg

Tässä mimmissä on persoonallista poweria. Jännä hymy - ja kadehdittavaa, miten Brittanylle sopii päähän minkä pituinen ja värinen hius tahansa!

Jaime Pressly
68290.jpg68291.jpg

Naamahan tällä on kuin spanielilla, mutta näin timmiä roppaa ei kyllä oo kellään. Saisko mahollisesti lainaan neiti Presslyn personal trainerin puhelinnumeron? (Ja joo, tässä on nyt kyseessä juuri se edellämainittu pinnallisen osaston kauneus, näyttelijänä Jaime ei ole vielä yhdessäkään roolissa vakuuttanut.)

Ja lopuksi muutama kotimainen kaunotar!

Sonja Kailassaari
68256.jpg

Sonja on aina niin freesi ja sporttinen. Määki haluun pisamii!

Karita Tuomola
68255.jpg

Karita on suomalaismissien kauneimmasta päästä - ei hehkunut vielä niinkään missivuotensa aikana, mutta nykyään sitäkin enemmän!

Jonna Tervomaa
68254.jpg

Jonnaa on ihailtu pikkumimmistä asti. Koen vahvaa yksipuolista sielunsisaruutta :D joka pääsi oikeuksiinsa joskus lukioaikoina, kun oli samanlainen tukkakin. :D