Pari päivää pois internet-geimeistä ja olo on kuin puusta pudonneella. Oh yes I've been busy. Oh yes I'm addicted.

Tänään oli viimeinen graduseminaarin ryhmäsessio = hui = nyt ollaan omillaan! Professorin ovi on toki konsultaatiota varten aina auki, mutta gradunpätkiä sille ei sovi esitarkastukseen lähettää, son sitten kokonainen työ tai ei mitään. Oma presentaatio (en français) pitkän päivän keskivaiheilla meni ihan hyvin, ainakin siihen nähden että eilen kun olis pitänyt sitä valmistella, meninkin heppulaan, jossa mut istutettiin katsomaan hyvännäköisten näyttelijöiden tähdittämä huono elokuva, juomaan vähän viiniä ja syömään juustoja. Oli se nyt sentään paljon mielekkäämpää kuin semmaan valmistautuminen!

Kamu informeerasi, että kesälomalistat oli tulleet töihin (miten mä en niitä eilen huomannut?). Oli ollut katsovinaan, että mulle olisi merkitty 15 päivää lomaa. Yli kaksi viikkoa! Vaikken edes ollut töissä koko viime syksynä! Oi mahtavuus! Nyt vaan pähkäilemään, mihin kohtaan heitän lomatoiveeni. Heinäkuu on sesonki- kiireen takia poissuljettu, joten hepun kanssa ei yhtä aikaa päästä lomalle tänäkään kesänä. Melkein tekis mieli luottaa elokuun helteisiin ja laittaa siihen kohtaan kalenteriin kaksi viikkoa chillausta, mutten tiedä jaksanko painaa duunia sinne asti.. toinen vaihtoehto on lomailla heti kesäkuun alusta, kuten viime vuonna. Ja silloin ei kuitenkaan vielä ole edes lämmin. Måste fundera, ylihuomenna olis syytä jo tiedottaa päätöksestä.

Nyt se on sellanen juttu kyllä että Morrissey tulee Ruisrockiin. Sunnuntaina. Jolloin Duussi on Salossa rippijuhlissa. Tai sitten ei ole! Hahahaa! Voiko ihminen irtisanoutua suvustaan vuorokaudeksi? Onk jossai joku kaavake jonka vois täyttää?

Aini, hittovie. Äiti oli nähnyt eksää ja päätellyt sen "alkaa loppua tila meillä kesken, pitäis isompaa kämppää kattella" -puheista, että niille olis jotain perheenlisäystä suunnitteilla. No oho! Vastahan ne sen kissansakin hankki! :) (Vaikka vauvoja tai ei, onhan se niiden kämppä tosiaan pienehkö. Mutta ihan saakelin upee.) My point being - on se tässä osoittautunut hyväksi asiaksi, että tilanteet silloin aikanaan meni näin. Kaikkien kannalta. Vauvojenteko on niin kaukainen ajatus, että naurattaa. :D

Mikronakkia napaan, että jaksaa illan balettitunnilla (taisin ostaa tänään uudet vaaleanpunaiset sukkapöksyt ja pitkät mustat säärystimet, oho, mutta totiseen tarpeeseen). Päivän iloittelu: Mikronakki-Volga. Mikro-nakki, rakkaus tai kuolema, pelkoa ja vainoa, ohhohhohhohhohhei!