Oman terveyskeskuksen hoitajatäti oli noin tuhannesti kivempi kuin se eilinen elämäänsä kyllästynyt tantta. Äsken kävin näyttäytymässä, ja täti oikein ihmetteli miten se YTHS:n hoitaja olikin ollut niin nihkeä etten jo eilen saanut enempää sairaslomaa. Tuo olisi kirjoittanut samantien lauantaille asti, mutta huomiseen riitti kun viikonloppu olisi muutenkin vapaa. Kuumettakin mitattiin hiukan päälle 37, joten lepo on päivän sana lauantai-iltaan asti - silloin aion olla kondiksessa ottamaan vähän sidukkaa hepun synttärijuhlien kunniaksi. :)

Kuumemittari olis kyllä viksu ostos kotiinkin. Eilen illalla oli ihan selvästi reipas lämpö päällä, väristykset ja aallot kulki nihkeässä kropassa (heppu tosin epäili vaihdevuosien alkaneen). Otettiin erä Alfapetiä, jonka annoin synttärisankarin tietysti voittaa (kuimmää sillai hävisinki). Loppua kohden matsi taisi päästä hiukan hysteeristymään - mun laittama lady nyt on luonnollisesti kaikkien mittapuiden mukaan ihan hyväksyttävä suomenkielinen sana, mutta siitä olis jo tiukemmalla tuomarilla saattanut tulla sanomista, kun heppu nohevana poikana vielä täydensi sitä bi-etuliitteellä. Huomasin myös, että pelkillä konsonanteilla on vähän vaikea pelata. Sitten on vaan täydennettävä omaa hys-sanaa lisäämällä loppuun toinen ässä. Hyss! Ja pisteitä ropisee!

Eilen katsoin joitakin viikkoja sitten Neloselta nauhoittamani sunnuntaileffan Sydänten tanssi (Center Stage), josta en ihmeekseni ollut aiemmin kuullutkaan. Vähänniinku Fame, mutta balettiversio! Ja tuosta yhteydestähän jo voikin jokainen päätellä, että juoni oli ihanan kökkö, mutta tanssi oli kerrassaan upeeta katsottavaa. Ballerinat olivat ihan kohtuullisia näyttelijöitäkin, ja olipa mukana muutama tuttukin: huippuballerinaan rakastuvana lääkäripoikana kohtuullisen komahtava Taistelutoverit-mies Eion Bailey, balettikoulun pätevänä johtajana OC:n kuminaamainen isukki Peter Callagher ja arvokkaana opettajattarena jostain enmuistamistä niin kovin tuttu kaunotar Donna Murphy. Hulppeita fouetté- piruettisarjoja ja käsittämättömiä temppuhyppyjä! Vikkelää jalkatyöskentelyä ja hillitöntä jenkkishowjaskaa! Jamiroquai soi! Aah! Dääns pliis!

Ruisrockin suhteen olen aloittanut henkisen valmentautumisen jo nyt. Serkku- pojan rippijuhlat kun osuvat juuri sille sunnuntaille, ja niitä ei parane jättää festarien takia väliin. Ruisrockin sivuille on jo tulleet päiväkohtaiset esiintyjälistat - ilouutinen on se, että tuoreimmat kiinnitykset Kashmir, Editors ja Phoenix eivät soita sunnuntaina! Ja Danko Jones ja Flogging Mollykin sopivasti lauantaina! Eihän sieltä siis jää näkemättä kuin kotimaansuosikit (Egotrippi, Lemonator ja Viikate, joista ainakin viimeinen tulee myös DBTL:ään). Kyllä mää kestän. Tänä vuonna vois ottaa tavoitteeksi olla juuttumatta kahdeksi päiväksi hevikarateen kiskomaan siideriä niinku viime vuonna vähän kävi. :D

Festarimietteet, kesämietteet! Voi ettäsen että. Mutta ensin täytyy parantaa tämä flunssa. Lääkkeenä Sweatmasteria ja englanninlakuja. :)