Onneks meni töissä tänään just niin pitkään, etten ehtinyt pumppiin.

Onneks olisin ehtinyt, jos ei olis kesken päivän tullut erikoistilanne, kun koko henkilökunnan avainkortit lakkas toimimasta. Onneks jouduttiin juoksemaan respaan uusimaan niitä, ja onneks puolet korteista ei senkään jälkeen toiminut.

Onneks jouduin petaamaan noin joka toiseen huoneeseen sen vitun junnusohvan, eli kyykkimään ja kyyristelemään lattianrajassa asennoissa jotka räkänauraa ergonomialle päin naamaa.

Onneks söin töissä vain parisataa grammaa karkkia, niin ei olis ollut mitään tarvettakaan päästä vähän polttamaan kaloreita.

Onneks jouduin pyytämään heppua peruuttamaan pumppitunnin nettivaraukseni, ja onneks se ei vastannut mun viesteihin, edes lyhyesti kuittaamalla "ok" tai "sori en ehdi" tai "mähän en sun asioitas hoida senkin nainen".

Onneks heräsin jo ennen seitsemää ja kiiruhdin kasiksi sovittamaan Hullareille niitä toisia tarjousfarkkuja. Onneks olen sopivaa väliinputoajakokoa: 38 istui reisistä sopivan napakasti mutta napit kinnasi, 40 meni kevyesti kiinni mutta reisistä lörpötti.

Onneks sinne buffettiin ei oteta pöytävarauksia, niin ei oo varma mahdutaanko.

Onneks on nää ihanat PMMP-päivät aina pari viikkoa kuussa. Olisinkin muuten ihan liian tyyni ja hyväntuulinen.

- - -

Oikeesti onneks heppu oli näköjään ehtinyt klikata sen pumppivarauksen pois, kun äsken tsekkasin.

Oikeesti onneks pyörähdin töistä isin luo ja isi (joka lähtee sunnuntaina viikoksi Sisiliaan, tilaan siltä tuliaisiksi levyjä) sai kiukun laantumaan. "Isin luona kun käy niin mieli puhistuu!" Puh-mieli. Ihihi sanaleikki.

Oikeesti onneks niitä buffetteja on pitkin keskustaa, joten eiköhän me kamujen kanssa johonkin päästä. Toivottavasti on hyvää ruokaa, pari siideriä on ehkä pakko juoda tähän onnen tilaan.

Oikeesti onneks huomenna on päivällä Lissun kanssa Niken tanssitunti ja illalla kaukomailta palanneen neiti Mannisen kanssa Dynamon tanssitunti.

Oikeesti onneks mun murheet ei tällä hetkellä ole tämän suurempia. :)