83444.jpg

Kylläpä lähtikin viikko nahkeasti liikkeelle! Töissä on maanantait jo normaalisti silkkaa huhkimista, kun jynssätään kylppärit paraatikuntoon (haha, näkisitte ne repsokkeet) ja huoneet on viikonlopun jäljiltä erityisen pulloisia ja/tai tupakkaisia ja/tai vaippaisia. Tänään saatiin vielä pieni kiva pölyinen lisäprojekti, jota tietysti on huomenna vielä jatkettavakin. Oli niin tahmea päivä että ihan hermostutti - päiväpeitot näytti jäävän ihan kurttuun joka huoneessa enkä meinannut millään saada pyyhkeitä telineeseen täydelliseen ojoon. Puhhuh, ärs.

Mutta aiemmin tuskailemani eväsongelma ratkesi ainakin hetkeksi taas - jogurtti! Niitähän mulla siellä on ennenkin ollut mukana. Aamulla purkki jonkin huoneen minibaarikaappiin pysymään viileänä siksi aikaa kunnes tulee syödyksi. Avot. Pidemmän päälle noista pikkupurkeista vaan tuppaa kasvamaan iso lasku, mutta suklaita ja sipsejä parempi vaihtoehto joka tapauksessa. Huraa!

Työpäivän jälkeen kun lopulta aloin siirtyä kirjoittamisen pariin, olikin pää niin sumussa että luovutin jo alkumetreillä ja kaivauduin päiväpeiton alle alkuiltaunille. Luulis nyt että tuollaisen suht aivoja rasittamattoman työn vastapainoksi jaksaisi sitä ajatus- ja kirjoitustyötä tehdä suuremmitta ongelmitta, mutta kun ei vaan. Sillä tässä nyt painellaan, että lopulliset lomalistat oli seinällä - sain reilun kahden viikon lomanpätkäni juuri siihen kesäkuun alkuun, johon toivoinkin. Sehän on jo ihan pian! Sit aurinkoo kiitos! :)

Illan tanssitunnista tässä palauttelen ja rentouttelen kroppaani kondikseen. En vaan meinannut sielläkään alkutunnista saada lantiota kunnolla irtoamaan, mutta lähtihän se lopulta - ihanan sarjan taas oli Marika tehnyt, oli vielä muistissakin viime viikolta niin pääsi vetämään aika täysillä. Ja taas lempihyppy sarjan loppupuolella! Tosin aika lujaa jouduin tsemppaamaan, että saisin takajalan nousemaan hypyssä ilmavasti ylös. Pitkät rimat, joutuu tekee isomman duunin näitä kiskoessa. :)

Ainiinhei. Taisin epähuomiossa spoilata itseni tänään tästä käynnissä olevasta Umppari-seasonista! Siis o-ou! :D Poikamies Charlien isoveli Jerry O'Connell on näyttelijä (nähty jo ihan nuorena Stand By Me -leffassa River Phoenixin kanssa), ja kävin innoissani vähän kurkkimassa IMDB:ssä, mistäs kaikkialta se niin tutun näköinen onkaan. No sieltähän pamahti linkki tuohon velipoikaankin, joka hänkin on ilmeisesti jossain ehtinyt näytellä. Klik, vanhoja kuvia, klik klik, tuoreita kuvia huhtikuulta 2006 - söpöä haliposeerausta sylikoiran ja yhden vaimokandidaatin kanssa! Tuo Charlien Umppari-kausi on siis jo vuodelta 2002, joten ilmeisesti on suhde kestänyt näihin päiviin asti. Ei kyllä edes harmita, että spoilaannuin - se oli se mun lempparityttö alusta asti! Jeeee! :)

Sanoinko jo, että tositeevee pyörittää maailmaa. Ainakin mun maailmaa. :D

Laiskiainen ryhtyy tästä siirtymään kohti Nukkumatin maita - toiveissa tätä päivää reippaampi ja työmotivoituneempi tiistai! :)