87492.jpg

Ylpeä uuden pyöräilykypärän omistaja tervehtii! Hepun lahjakypärä ei ollutkaan sopivan mallinen herran muhkealle kallolle, mutta kun rensselit säädettiin hiukan tiukemmalle niin systeemihän istuu mun päähän kuin nakutettu! Äsken jo jumppa- matkalla testasin, ja hyvältä tuntuu. Ei mulla oikeasti ole mitään hyväksyttävää selitystä sille, miksen aiemmin ole saanut sitä kypärää itselleni hankittua. Häpeys typerys. Mutta nyt on olo onnellinen! Ja voin leikkiä mielin määrin Napolia*! :)

* Napolin leikkiminen = liikennevaloissa seisovien autojen (mitä enemmän busseja, sen parempi) seassa ahtaista väleistä kikkailu, oleellista kuvitella ajavansa fillarin sijasta vespaa.

Samalla sain hepulta mukaani ylimääräisen uunivuoan. Nyt alkaa ruoanlaitto! Makaroonilaatikkoa, uunipastaa, kanafetahässäkkää, kinkkukiusausta.. ah nam. Tiedossa vähintään loppuunmyytyjä illalliskutsuja ja oma kokkiohjelma nimeltä Mikronakki!

Pakollinen Lordi-kommentti: vidun siistii halleluuja! Heppu suostui kaljan voimalla osallistumaan kisakatsomoon - eipä sitä jännitystä olis yksin kestänytkään! Mun arvaus oli, että sijoituttaisiin sille pistetaulukon vasemmalle palstalle, siis puoli- välin paremmalle puolelle. Oli siinä leuassa pitelemistä! Ennen pisteiden laskua tosin olin jo valmis suomaan voiton myös Ruotsin pingotetulle Jeesus-Carolalle, ihan vain siksi että saatais viisut Tukholmaan, joka on tarpeeksi lähellä että voisi lähteä kisoja katsomaan ihan paikan päälle. Vaan nytpä suuntautuukin reissu ensi keväänä Helsinkiin! How cool is that gonna be!

Katselussa teinikököke Dude, where's my car?, sopivaa sunnuntainollausta ennen uutta viikkoa. Eikä juuri muuta. :D Paitsi että tässon mukana Umppari-Charlie! Äijä on näyttelijä, respect! Jerk bashin' time! :D Tosin nyt meni pasmat sekaisin, kuvia surffaillessa löytyikin halailuposeerauksia ihan eri morsioehdokkaan kanssa kuin silloin viimeksi! Kumpi niistä nyt voittaa häh! Jännitys säilyy sittenkin. :)