76780.jpg

Joko arvaatte? Ei löytynyt sitä etsimääni setsikästä pitsahtavaa rintsikkaa viikon- lopun sipihipistelyyn. Wikkellä ei lopulta näkynytkään niitä ihanuuksia joita lähdin hakemaan, sen sijaan innostuin kokeilemaan useampiakin tarjous- ja muuten vain kohtuuhintaisia korallinpunaisia (tämän kevään lempivärini!) rindejä - mutta otin sovituskoppiin mukaani kaikista liian pienet koot! Ei kestänyt hermo hakea isompia kokoja, huomenna uudestaan paremmalla ajalla ja kärsivällisyydellä.

Bikinien ostaminen sen sijaan oli lähellä. Korallinpunaiset ihanat, kaunis niskan takaa solmittava kietaisuhenkinen kolmioyläosa ja hipster-mallin pöksyt. Yläosa istui kuin nakutettu, mutta ne saatanan hipsterit..! Koko M: tursahdus kohdassa jenkkakahva. Koko L: tursahdus kohdassa jenkkakahva. Myös kankaan läpi- näkyvyys oli sellaista luokkaa, ettei ihan Samppikseen viittis mennä sellasissa loikoo. Hanska tiskiin, kiittimoi. Onhan mulla vielä kohtuullisen käyttökelpoisina ne joskus lukiossa (Laura!) ostetut mustat perusbiksut - oisin vaan kaivannut vähän pirteyttä tähän kesään. (Jos nyt edes aion päätyä tilanteisiin, joissa on tarpeen pukeutua bikiniin. Oon aika huono uimari.)

Mutta arvatkaapa! Yhdestä käännöstoimistosta tuli message - olivat saaneet kasapäin hakemuksia, joiden joukossa omani, ja tässä tulos: Olemme valinneet hakijoista ryhmän lahjakkaita, koulutettuja ammattilaisia, joiden kanssa pyrimme rakentamaan yhteistyötä; sinut on valittu tähän ryhmään ja sinuun otetaan yhteyttä seuraavien viikkojen aikana jatkokeskusteluiden aloittamiseksi. Juhlaa! Who's your daddy!

Arvon tässä vielä, jaksanko lähteä balleriinoimaan vai jäisinkö kotiin katsomaan nauhalta eilisen 4400-avausjakson. Korvat on olleet koko päivän hassusti lukossa (humisee ja napsuu piupau) ja kurkku tuntuu epäilyttävän karhealta, mutta tanssi tekis hyvää.. ostetaan yksi kappale päätöksentekokykyä.

Mutta päätöksestä viis - illalla kamun kanssa Klubille! Poets Of The Fall! Päivän toivebiisinä Overboard. Oooh, just eikä melkeen. Ja sain kinuttua huomiseen työvuoroon sen verran helpotusta, että menen vasta kymmeneksi! Tarkottaa parii sidukkaa, potfii potfii señorita olé!

Aini. Pillimehun tarina se on sellainen, että nykyään ostan kauppareissulla aina pillimehun - tärkein ostos vaikka listassa lukis mitä. Mulla kun on aina jano, niin pillimehulla saan sen lisäksi samalla vaivalla tyydytettyä myös makeanhimon. Mansikkaiset ja vadelmaiset on suosikkeja. Voisko ollakaan parempaa!