Puhh, yhtä hikeä jo kaksi päivää putkeen! Päivät töissä, illat jumpassa. Mullahan punehtuu naamataulu jo siitä, kun heilautan jalkaa kaksi kertaa, niin että voitte arvata mikä on ollut päivän väri eilen ja tänään. Mutta hiki on ystävä! Ja lisää sitä sorttia on luvassa: ostaa täräytin Motivuksen kesäkausikortin (enkä yhtään liian aikaisin, kausi alkaa huomenna ja tänään oli viimeinen alehintapäivä). Ja mikä siisteintä - ekaa kertaa törsäsin siihen porvariversioon! Eli saa käydä koko päivän millä tahansa jumppatunneilla pelkkien puoli päivää kattavien "aleaikojen" sijaan. Kymppi lisää hintaa ei tuossa kohtaa enää tuntunut missään. It's the summer of jumppa and I feel on fire!

Eilen saapui tietoisuuteen niinikään kiva kesäylläri, kun isi oli yllättäen pongannut joenrannasta yhden mun vanhan ystävän! Soittivat sieltä yksissä tuumin: arvaas keneen törmäsin täällä, ootappa! Ja seuraavaksi kuuluu iloinen moi arvaa kuka? Kesti tosissaan hetken ennen kuin tajusin, ihan hölmö olo varmasti molemmissa päissä linjoja :D mutta pian jo hihkuttiin yhteen ääneen. Kamu muutti Helsinkiin jo vuosia sitten, ihan liian harvoin on nyt tullut nähtyä (ja viime vuosina mimmin kuulumisia onkin saanut seurailla lähinnä median kautta). Duuni toi kamun nyt kesäksi Turkuun, ihan mahtista. Tiettekö että on niin huippua, kun ala-asteelta asti jonkun tuntee ja sitten näkee pitkästä aikaa ja on ihan että jee. :)

Kamuista puheenollen - olen tässä viime päivinä miettinyt sellasta jutskaa, että olis aika mielenkiintoista kuulla mitä omat kamut muiden kamujensa kanssa jutellessaan mainitsee musta. Jos mainitsee. Kun ainahan noissa keskusteluissa vilisee sellaisia juttuja, joita joku kamu on osuvasti sanonut tai tehnyt.. siis en tarkoita mitään selän takana puhumista, vaan sellaista ihan luontevaa mieleen tulemista. Että olenko mä joskus ehkä osannut sanoa johonkin toisen kiperään tilanteeseen jotain sellaista, josta voi kertoa samasta aiheesta muiden kanssa puhuessaan, että niin toi Duussikin oli kyllä sitä mieltä että blabla. (Ja miehistä jauhaminen on nyt ihan eri asia. :D Enkä mitenkään voi uskoa, että vaikkapa heppu kamuineen kävisi tyttöystävistään yhtään samanlaisia keskusteluja kuin me käydään - no mitäs sille Duussille kuuluu, onko sillä koulu sujunut, vieläkö sillä on niitä mustasukkaisuuskohtauksia, entä miten teillä noin muuten menee?)

Pesukone ryllää tuolla tyhjänä ensimmäistä käyttöään. Heppu aloitti asennuksen eilen ja isi hoiti tänään loppuun. Oi se on niin kaunis, juuri passeli paikalleen ja helppokäyttöinenkin! Huomenna on juhlapäivä, kun saan pitkästä aikaa pestä ihan oikeaa pyykkiä ihan omalla pesukoneella! Saatan pyörtyä innostuksesta!
pd_nut_body_butter.jpg
Nyt tyttäret kuulolle, pähkinäistä naisasiaa! ;) Oon nimittäin aivan pähkinöinä (ehheeh, pääsinpäs sanomaan) tuohon Body Shopin parapähkinä-vartalovoihin. (Parapähkinä? Brasilianpähkinä?) Edellisen purnukan (kookosta, vakkari) loputtua halusin kokeilla jotain ihan muuta, jotain uutta, ja testerinuuhkutuksen tuloksena päädyin tuohon pähkinäiseen. Niin ihana, että taju lähtee ja tekis mieli syödä koko purkillinen! Jumalainen pehmeys iholla ja huumaava tuoksu. Suosittelen. Brazil olé!