..kukaan ei tarvitse minua tänään! :)

Menin töihin. Tulin töistä pois. Siellä oli koko mun kerros ja vielä seuraavakin poissa käytöstä, ikkunanpesupäivä! Kaipa se niillä oli tiedossa ollut koko viikon, mutta kas kun eivät olleet muistaneet sanoa. Tein turhan reissun siis - muttei harmita lainkaan, koska suoraan sanottuna.. ei olis voinut vähempää napata tänään tuo työpäivä. :O Rahaahan en tästä nollapäivästä tietenkään saa, mutta oma stressinpoistoaika on nyt sitäkin arvokkaampaa.

Lepo is the word, is the word that you heard, it's got groove it's got meaning..

Tarkkaälyisimmät on ehkä hoksanneetkin, että tänä vuonna mun henkisten kevät- ongelmien puutteen on korvannut tuo fyysisen puolen problematiikka. Ja kuinka ollakaan, nytkin sattuu: nielussa on iso möhkäle! Tuntuu aikalailla samalta kuin jos ois ns. pala kurkussa. Paitsi ettei itketä. :D Sikälikin siis kiva, ettei tarvinnut viettää päivää pölyssä ja pesuaineissa huhkien.

Yllättävä vapaapäivä tarkoittaa kookossuklaaruutujen syöntiä (leipominen roks!), Murphyjen katsomista nauhalta (James Nesbitt roks!), Bleakin kuuntelua (Bleak roks!), raportin ja esseepohjatyön eteenpäin vientiä (ei roks!) - ja illalla tietysti Euroviisut (Lordi roks!).

Ei pöllömpää torstaita koko remmille! :)