Makoisa POTF-keikka eilen! :) Raporttia kiinnostuneille:

Saatiin kamun kanssa loistopaikat eturivin reunasta. Kaiuttimen välitön läheisyys tosin aiheutti jo valmiiksi napsuviin korviin vähän lisädamagea, mutta muuten oli very nice. Kuului, näkyi, svengasi. Eturivin tyttöjen menoa oli mainio seurailla siitä sivummalta - iiik kilj kuin Dingon aikaan konsanaan! Kamu kertoi jälkeenpäin, ettei ollut saanut päästään koko keikan aikana sitä ajatusta, että herra Marko egoineen kekkaloi lavalla vetävästi ajatellen koko ajan vain sitä, miten kuuma kolli on ku kert valittiin maan komeimmaksi poppariksikin. :D Itse en moista äänestystulosta muistanutkaan, joten vetävyys toimi tähän sinisilmään ihan kohtuullisella imulla. Kurottelihan Marko käsiään meidänkin suuntaan, muttei kurotettu takaisin, toivottavasti saa raukka tuolta pettymykseltään nyt elämänsä uudestaan kasaan. :D

Bändi on kyllä ulkoisesti ottaen melkoisen sekalaista seurakuntaa. Tai sanotaan että kaksi sieltä kuuden joukosta erottuu kuin toiselta planeetalta pudonneina. (Ja mistä kohtaa ja kenen mielestä Captain muka on viileä taiteilijanimi! Ei POTF vissiin kuitenkaan mikään Negative ole! Christus!) Toisaalta, samalla tavalla heterogeenistä porukkaa tuntuu bändin yleisökin olevan. Kerrankin keikka, jolla jengiä piisasi joka lähtöön! Niin usein orkesteri yleisöineen näyttää keskenään kaikki samalta. Mutta toisin kuin vaikka festareilla, nyt koko tuo täysi Klubillinen yleisöä ainakin oli tullut ihan tarkoituksella paikalle. Jengiä siis piisasi myös määrällisesti, ovelta myytiin käsittääkseni vain 30 lippua. Tiivis tunnelma!

POTF toimii livenä paaaljon rokimmin kuin levyllä. Ja siitähän tykkään minä. :) Uuden levyn kuuntelu rajoittui mulla ennen keikkaa etkoilla vain pariin kertaan; nimibiisi toki on jo pauhannut radiossa niin että tuntuu, ja Gravity oli jäänyt YleX:n viikon levy -esittelystä mieleen superhyvänä letkeänä menovetona. Soittivat aika tasaisesti biisejä molemmilta levyiltä, tuli ne itsestäänselvät hitit ja lisäksi omista suosikeista juuri Gravity, eilisessä merkinnässä toivomani Overboard ja plussana Don't mess with me. Ja voiku rok! Carnival of rustin alun akustinen skitta kuulosti aika pirun hienolta. Ja rytmimuna, ehehe. Rumpalipoika vain hymyili auvoisan leveästi koko keikan ajan. Ja pyöritti kapulaa välillä. Symp!

Ja ja! Ostin maailman mageimmat POTF-hipstersit. Vaaleanpunaiset. Uuu pusi!

Mutta. Kun tulee yöllä iloisin mielin keikalta kotiin, niin kuka täällä mahtaa olla odottamassa? Niin! Ei ole kissa, ei koira eikä poikaystävä, vaan jotkut saatanan sokeritoukat vilistää pitkin olohuoneen mattoa! Ei muuta kuin murhahommiin. Ihana ajatus, että ne öttiäiskammotukset tekee samaa joka ikinen yö enkä vain näe kun nukun. Tervetuloa seuraavaksi sänkyyn mun kanssa nuppuset! Aaaagh!

Jaa-a. Toisaalla sitä vaan on käyty rintsikkaostoksilla, mutta itselläni jäikin nuo sipihipistelyt lopulta väliin tämän viikonlopun osalta. Töiden ja pumpin jälkeen iltapäivällä en enää jaksanut lähteä tanssimaan sovitusrumbaa, vaan nappasin matkan varrelta helpommista pisteistä mukaani kaksi perustoppia (toinen ihana korallinpunainen!) ja ale-hintaisen vaalean huivin (vai mikä pashmina tuommonen on). Nyt on kesävaatekaappi kondiksessa! Sopii laittaa Duussi-lukko keskustan vaatekauppojen oviin parin kuukauden ajaksi tästä eteenpäin - paitsi ei sinne Wikken alusvaateosastolle, koska sipihipi-rindet on vielä haettava! :)

Gravityn tunnelmissa - aurinkoista lauantai-iltaa! :)

Like gravity like love
you get up after you fall
like gravity like love
I'm not afraid anymore
like gravity like love
you get up after you fall
I ain't afraid no more