Kerääntykää siis kuulemaan, oi te kaikki armaat harmaat pikkukivet!

BTW, blogilista on ihanan armollinen. Ilmoittaa aina iloisesti ihan huutomerkein varustettuna, kun blogi on saanut uusia tilaajia, mutta kaikonneista lukijoista ei mainita erikseen. Sitä vain eräänä päivänä huomaa tilaajamäärän laskeneen alle kuudenkymmenen - ihan sama sinänsä, olen alusta saakka ollut ihmeissäni että nämä jorinat kiinnostavat ylipäätään ketään muuta kuin itseäni. :D

Edessä enää huominen päivä töitä tälle viikolle, sitten vapailua (lue: jumppaa, sosiaalisuutta, kirjoittelua) ja viikonlopuksi Helsinkiin juhlimaan! Miten kivaa on se! Kivaa on myös se, että kamu pyysi perjantai-illalle keikkaseuraksi: Dolchamar soittaa avaruusrokkia esperanton kielellä. Mitään en ymmärrä :D mutta kuulostaa siltä, että saattaa toimia livenä vaiks kuiks hyvi!

Tänään olen saanut haltuuni kivoja uusia asioita ('cause we are living in a material world jne). Musakirjastosta tarttui mukaan vaikka mitä (Mewiä, Eskobaria, Duran Durania, Beckiä, Alice In Chainsia..), ja isi lahjoitti mulle kolme ihanaa Marimekon kylpypyyhettä, jotka oli sen laajuusulottuvuuden tarpeelle sittenkin liian pienet (joskus on vaikea ymmärtää). Postista puolestaan käväisin hakemassa H&M:n paketin, jossa oli valmiina TADAA Duussin ultimate summer outfit! Ihana ruskea äitiysmekon näköinen toppisysteemi, solmittavat narut olkaimissa ja selässä ynnä helmipaljettijuttusia nauhana rinnan alla. Seuraksi niinikään ruskeat kangas- olki-lipottimet = nappi kokonaisuus farkkujen kanssa. Ja seuraavaksi tilaukseen annos kesälämpöä!

O.C:hen koukuttuminen on hyvässä vauhdissa, toinen jakso takana. Mahtavaa jenkkiteinihömppää, paikoittain jopa nasevaa dialogia ja tietysti suuria tunteita - kun nyt jo tuli mutkat matkaan Marissan ja Ryanin tielle, mitähän kaikkea vielä mahtaakaan olla edessä!

- So, punk, huh?
- I'm angry.

:D !!

Parasta juuri tänään: Orson - No Tomorrow! Niin kemuisa, kesäisä rokspops uuu!

When I'm dancing with you
tomorrow doesn't matter
turn that music up
'till the windows start to shatter
'cause you're the only one who can get me on my feet
and I can't even dance