Sinua esitetään ass. ma virkaan, kuten Professori Professorinen lausunnossaan esittää ja esityslistalla oli. Eikä se yleensä tiedekunnassa muutu... mutta ilmoitan kun varma.

Näin meilasi meidän kanslisti, joka on ystävällisesti nyt pitänyt mua ajan tasalla tästä assistentuuritilanteesta. Niillä oli tänään se tiedekuntaneuvoston kokous, ja tuossa tulos. Vihdoin uskaltaa alkaa uskoa, että paikka on mun! Hitto miten mä haluankin sen työn, kun tiedän että oikeesti olisin hyvä siinä! Motivaatiota tuohon assarointiin riittää vaikka kaks kertaa kuun ympäri, kun tiedän että olen nyt niin lähellä päästä pois tuolta hotellilta..

Tänään siellä olikin niin pitkä työpäivä, etten edes muista koska viimeksi. Puoli kuuteen asti huhkittiin! Ja mä kun olisin niin halunnut tänään mennä leffaan ennen illan tanssituntia.. Thaliassa on maanantaisin viiden euron päivä, olisin käynyt katsomassa ranskalaisen De battre mon coeur s'est arrété (Kun sydän lakkaa lyömästä). Kehuttu on, ja mielenkiintoiselta vaikuttava tarina. Ja pianomusiikkia. Harmi, etten nyt ehtinyt - tanssimaan kun on joka tapauksessa päästävä.

Eikä tässä hopussa ehtinyt tänään edes korkata käyttöön tuota uutta uunivuokaa! Ruokapoliittinen pikaratkaisu: Pirkka-tortellineja (aurinkokuivattu tomaatti & oliivi) ynnä Barillan tomaatti-oliivi-pastakastiketta. Parmesan-juuston puutteessa päälle kelpaa proteiinin tuojaksi raejuusto. Kerron teille että nam! Edessä onkin italia- voittoinen ruokaviikko - tätä pastaa riittää vielä huomisellekin, ja keskiviikoksi on suunnitteilla päivällistys (normaalia ähkyahtamista kevyempi) vanhempien kanssa Trattoria Romanassa. Ei hassumpaa!

Melkein jo luulin, että Pete oli nähnyt unta noiden uusien Dajmiensa kanssa, kun ei isoistakaan kaupoista meinannut löytyä. Mutta tänään vihdoin, Citymarket on ystävä! Puolikkaan valkosuklaisen jo ehdin maistaa, ylläri että oli aika hyvää. Nuo limited editionit kun on luonnollisesti kaikki aina testattava. :)

Tänään tuli postissa kaksi lahjusta lehtitilauksista (Image ja MeNaiset tulee tähän talouteen). Yksi numero Glorian Ruoka&Viiniä (ei parane lukea nälkäisenä, pasta napaan ensin) ja valkoinen kimono. Siis mitä, en mä mitään saakelin kimonoa tilaajalahjakseni ole valinnut, vaan turkoosin kaulahuivin! Oikein liimasin sellaisen pienen "turkoosi huivi" -lappusen siihen vastauskirjeeseen! Ja sitten saankin laatikon mallisen valkoisen kimonon! No voi helvetti, tuleepa vissiin käyttöön! Täällä sitä nyt istutaan kimonossa.  Geisha tervehtii, tsing tsong.