Aurinko sua odoteltiin jo kailotus.gif

Eilen kävin ekaa kertaa ulkoiluttamassa Albinia. Kipaistiin, me ja Solero-jäätelö, tuohon viereiseen Samppiksen puistoon - puolisentoista sivua sain kirjoiteltua tostavaan täksi päiväksi palautettavaa tutkielmasemman gradu-työsuunnitelmaa! Juuri tällaista työskentelyähän varten Albin alunperin hankittiin. Ettei olisi niin sidoksissa tähän kodin pieneen nurkkaukseen, joka käy pidemmän päälle vain ahdistavaksi eikä tekstiä synny lamaannustilassa.

Viereisellä kentällä oli käynnissä tyttöjen liikuntatunti, pelasivat pesistä. Näytti paljon hauskemmalta kuin muistinkaan! Melkein olis tehnyt mieli itsekin vähän huiskimaan mailalla. Vaikka samalla tuntui vain aika kivalta, ettei enää tarvitse jonkun pakottamana liikkua yhtään mitenkään muuten kuin itse haluaa. :)

Ja niin - epäherkuttelutsemppi alkoi eilen mukavalla pehmeällä laskulla, en syönyt herkuiksi laskettavia kuin tuon Soleron. Lempparini jo viime kesältä, Peach & Yogurt, vain 108 kcal per puikkelo!

Yläkerran Kauko-setä oli taas eilen liekeissä. Takapihalta pyöräilemään lähdössä: "Ota vaatteet pois, täällä on ihan liian kuuma ajaa!" Hississä keskustellessa siitä, ottaako kännykkä mukaan ja pitää sitä äänettömällä vai jättääkö se samalla vaivalla kotiin: "Aina on kaks vaihtoehtoa. Paitsi jos saat ilkeän vaimon ja ilkeän anopin, sit ei ole vaihtoehtoja." Mitää.. :D

Aamupäivän ohjelmassa tuon työsuunnitelman viimeistely ja yliopistolle kiikutus, iltapäivemmäksi uumoiltu treffi neiti Mannisen kanssa - haaveissa jokilaivakauden korkkaus! Uuuu! Nokka ja korvasektori tosin ihan tukossa ja kurkku karheana. Olenkohan sittenkin algeerialainen?


Edith Södergran 20:07

Ravintolalaivan sijaan valitsimme sittenkin päiväunivaihtoehdon. :D No nyt on nukuttu, ja terdekausi saa vielä odottaa avaustaan - all the more exciting! Olo niiskutuksen, aivastelun ja kurkkukivun osalta ei ole kovin pirteä, tulikohan tästä sittenkin taas tavallinen flunssa. Ostetaan yksi vastustuskyky, kiitos.