90552.jpg

Oh là là, tällainen kaunotar tulee kotiin tiistai-iltapäivällä! :) Käytiin tänään hepun kanssa bussiretkellä pesukonekaupoissa Gigantin tarjouksen perässä - ikävä kyllä se tarjous olikin mennyt jo umpeen keskiviikkona. Ei muuta kuin kiertämään lähistön muut liikkeet, ja Mustasta Pörssistä löytyi tuo beibe alle kolmensadan. Kotiinkuljetus ja vanhan rikkinäisen koneen poisvienti tuovat muutaman kympin lisää hintaa, mutta lopputulema on silti edullisempi kuin Gigantin halvin olisi ollut. Taustalla tässä ostoksessa on tietysti se, että isi maksaa masiinan toistaiseksi ja minätyttö vähitellen takaisin tulevista kuukausipalkoistani. (Paitsettä heppuhan tuon siellä paikan päällä joutui maksamaan, kun olin unohtanut oman ainokaisen henkilöllisyydentodistamisvälineeni eli passin kotiin, nolo.)

Kohtuu tyydelö! Ei tarvi enää vaivata heppua ja äitiä pyykkivuorilla! Oma pyykki paras pyykki pusipusi!

Eilen muuten tein jotakin, mitä en ole tehnyt muistaakseni aika tarkalleen viiteen vuoteen. Aamu nimittäin alkoi äkillisellä pahoinvointikohtauksella, joka johti tien aika nopeasti kylppärin lattialle halailemaan pönttöä. Olen aika hysteerinen tuon oksuttelun kanssa (no kukapa siitä varsinaisesti tykkäisi) joten säikähdin jo saaneeni jonkin kamalan vatsataudin tai ruokamyrkytyksen lempiravintolastani! Myöskään tuo merkityksekäs sana aamupahoinvointi ei kuulosta varsinaisesti kovin houkuttelevalta. :O Olo kuitenkin parani päivän mittaan lepäillen, eipä ole kalapuikot ikinä maistuneet niin hyviltä!

Ollaankin nyt tässä helatorstaivapailla vietetty hepun kanssa tiiviimmin yhteistä aikaa kuin ehkä ikinä. Kokonaista puolitoista vuorokautta ihan putkeen! Välissä vain hepun juoksulenkki (taisi käydä vain hetken hermojaan lepuuttamassa, ehe) ja oma sipsinhakukiepaukseni. Ilmassa hienoista leikkimielisehköä molemmin- puolista ärsyttelyä. :D Mutta ei ole kauniistakaan sanoista puutetta ollut: "Jos sä jatkat sitä sipsien syöntiä pahaan oloon, niin me voidaan sitten tulla ostamaan sulle täältä uusia vaatteita", totesi heppu kun ohitettiin kauppa nimeltä Jätti-Rätti. <3 !!

Tämän illan ohjelma muuttui sen verran, ettei mennäkään keikalle - kamu oli sen verran tohkeissaan asiaa googlettanut, että oli katsonut vuosiluvun väärin. :D Iltaa ollaan silti lähdössä viettämään Halisiin, ja huomenna kohti Helsinkiä - nastaa viikonloppua, ihmiset! :)