Aurinkoiset uudet tuttavuudet synkkäpäisen maanantaiaamun kunniaksi:

106349.jpg
Käynnissä olevien MM-kisojen ja helteisen kelin ilmeisestä yhteisvaikutuksesta olen joutunut limukärpäsen puraisemaksi. Aina toki olen limsasta ihan tykännyt (kanuunan hoidossa ehdoton lääke!), mutta normaalioloissa ei sentään tule joka päivä pullollista ostettua. Viime viikolla yllättäen meni se puolisen litraa lähes joka ilta, lighteja ja tavallisia. Hirvittävä himo, joka ei lähde kuin sillä itsellään. Ja tuo kisojen ajan myynnissä oleva Pepsi Gold piti tietenkin myös testata - hyvää on! Kullankeltaista ja limellä säväytettyä, plussana myös tölkkikoko: muutama desi on aika sopiva kerta-annos.
106350.jpg
Tämän kesän paras ystäväni: No7-aurinkopuuterihelmet! Ihana ihana ihana! Sokoksen kesäkuun kantisetu, josta sain vielä henkkarialennusta, lopullinen hinta passeli kymppi. Ja kun siellä oli jäljellä enää yksi ainoa purtilo ihan vain kuin mua odottamassa, niin olihan se jo kohtalon nimissä otettava mukaan! ;) Huonona poskipunan käyttäjänä aurinkopuuteri on mun meikkigarderoobissa enemmän kuin paikallaan. Ja nuo pienoiset helmet on niin ihkut.

Jos jotain jään kaipaamaan hotellisiivouksesta, niin noita S-ryhmän henkilökunta- alennuksia. :D Ylihuomenna koittaa paluu töihin, onneksi vain kahdeksi päiväksi.. juhannuksen jälkeen taas täydellä teholla. Ajatuskin ahdistaa. Elokuu, tule jo!

Vaan silti on toivotettava auringonhellimää uuden viikon alkua! 8)