107702.jpg

Hereillä ollaan - valmiinako ensimmäiseen työpäivään loman jälkeen, siitä en ole vielä ihan varma. Jää nähtäväksi jahka hotellille ehdin.

Mieli on silti iloishko. Alkuviikon viimeiset kaksi lomapäivääni kulutin aktiivisesti auringossa makoillen niin puistossa kuin kotikotona avoimen parvekkeen oven edessä. Koulujututkin on siinä sivussa kulkeneet himpun verran eteenpäin - mitä nyt olen ehtinyt Albiniin keskittyä siinä sivusilmällä seuraillessa ilmanpaitaisten sirkuspoikien jonglööraustreenejä. :D Hulppeelta näytti! Toinen taiteili hienosti suosikkitemppuvehkeelläni diabololla, erityisen hienosti siksi että sillä olikin niitä rullia yhtä aikaa kaksi pyörimässä.

Ilmanpaitaista poikaa ja suosikkitemppuvehkeitä :O soisin olevan luvassa myös juhannusviikonloppuna - mökille mennään kahden pariskunnan voimin (aikuista, niin aikuista). Tilauksessa isot annokset aurinkoa, grillimakkaraa, uimalämmintä merivettä, mölkkyä, siideriä ja letkeää kesätunnelmaa! Tilauksen ulkopuolelle jää kiukuttelukohtaukset, hyttysenpuremat ja kaatosade. Kiitos.

Tähän päivään lähdetään uusimman pumppiohjelman (#58) ojentajabiisin tahtiin. Rankka treeni, mutta auringonlämpöinen onnellinen kesäbiisi auttaa jaksamaan! Kokeilkaa vaikka:

I wanna feel the sunshine lick my head
I wanna see your face when I wake up
let’s get down, let’s get down, let’s get down down down
I wanna be the light that’s in your life
I wanna feel the sunshine all the time
let’s get down, let’s get down, let’s get down down down