No ei ollu kyllä ainakaan tää torstai. Koko päivän ihan mahdoton olo. Huonolla tavalla mahdoton. Vaikea kuvaillakaan - jotenkin voipunut, sisäisesti likainen, tukkoinen, tunkkainen.. kirjoittaminen ei luistanut, en saanut itsestäni irti lähteä edes oleilemaan ulos aurinkoon (taisi tosin olla aika tuulistakin), vatsa on täynnä ilmaa ja RASVAA koska sorruin yksi: ostamaan sipsejä kun olivat päiväys- tarjouksessa kaks pussia eurolla kelatkaa! ja kaksi: avaamaan toisen pusseista vaikkei pitäny. Hyvä ruoka, parempi mieli! Pätee myös vastakohtien osalta! :D

Hei what's going on? En suostu ottamaan vastaan enempää tällaisia kakkapäiviä! Motivuksessa vietetyt kaksi tuntia sentään saivat piristymään. Kuten sai myös hepun pakastevadelmatarjoilu. Kuten sai myös posti - luukusta tupsahti paita! Kuvan hahmohan (eli yhtyeen logo) näyttää etäisesti tutulta. Kaaleppipaita ohhoo! :)

Vaikka mitäpä tässä valittamaan, kun hiuksetkin tuoksuu hyvältä (vaikka heppu sanoikin yäk, mutta se nyt sanoo niin kaikkeen mikä tuoksuu tytöltä koska se on Miehekäs Mies ja sellaisten kuuluu sanoa niin) uuden hoitoaineen ansiosta. Ihana kesäinen kookoksinen aurinkoinen pehmoinen! Ai miten olenkin täydellisen sinisilmäisen vastaanottavainen kohde räikeimmällekin mielikuvamarkkinoinnille. Sain kaupan päälle myös rumat epäkäytännölliset (sentään oikean kokoiset) vaaleansiniset vaahtomuoviset Sunsilk-läpsykkeet, joille en anteeksi vain just nyt keksi mitään käyttöä - Henkan viiden euron hyväksi havaittuja beisikkejä lipottimia on tällekin kesälle hankittuna muutama pari, niillä mennään lips lops.

Jos havaitsitte haamupäivityksiä tänään, pyydän anteeksi, hääräsin Last.fm:n parissa. Enkä sit kuitenkaan päätynyt laittamaan sitä viimeisimpien biisien listaa tuohon sivupalkkiin, kun vasta koko synsteemiin tutustuin. Ja jos en heti kerrasta tajua kaikkia hienouksia ja fiitureita niin on vaikea jaksaa edes yrittää opetella :D joten tuttu ja turvallinen rakas ystäväni Pandora pysyy edelleen ykköspallilla näissä mullistuksellisissa intternettaalisissa musiikki-innovaatioissa.

Parasta juuri tänään: Von Hertzen Brothers - Kiss a wish
                               Lauri Tähkä & Elonkerjuu - Rakkaus ei oo pysyvää

Tuosta jälkimmäisestä ajatuksesta voidaan kyllä olla montaa mieltä. Biisi on silti hyvä. :)