No ei sitten niin vähimmässäkään määrin tylsä! Juhannusviikonloppu oli just eikä melkeen toivotunlainen, kaksi päivää rauhallista rentoa mökkielämää saaristossa. En olisi yhtään isompaa juhlaporukkaa edes kaivannut, nelisteen oli juuri sopivan leppoisaa. Rutkasti grillimakkaraa ja muita kesäherkkuja, reipas mutta krapulaton määrä alkoholijuomia, vain muutama hyttysenpisto, saunomista, uimista, soutu- veneilyä, mölkkäystä, kalliolla loikoilua.. juhannusrauhaa pääsivät rikkomaan vain edestakas pörräävät vesijetit (get a life!). Talviturkin lennätin kaaressa mereen, kesän ensimmäiset uudet perunat pihvin kera ulkosalla nautittuna lähentelivät henkilökohtaista taivasta, ja käytiinpä yhdet terassikaljatkin juomassa. Aurinko jaksoi paistaa ihanasti koko viikonlopun, vaikkakin tuuli pyöri päällä sen verran navakasti että meni vähän värjöttelyksi - oi ihana Suomen kesä.. ;)

Jos nyt jotain tylsyyttä tuosta juhannuksesta on etsittävä, niin löytyyhän sieltä - minä itse. :D Tuli oikeesti hetkeksi sellainen olo, että onpa tylsä tyttö tuo Duussi. Kun en halunnut lähteä pienellä perämoottoriveneellä ajelulle, kun en uskaltanut hyppiä vastarannan kallioilta mereen.. olen niin tyytyväinen sellaiseen turvalliseen iisiin olemiseen. Onneksi tuossa juhannusporukassa ei tuon hurjempaa menoa muutenkaan harrastettu :D joten en joutunut sen enempää selittelemään, miksen esimerkiksi viihdy veneessä kun pelottaa vauhti ja meren voima. Itseäni siinä vain kirpaisi kun tajusin miten nolo olen. :D

Aurinko tarttui juhannuksen aikana paitsi mieleen :) myös ihoon. Pääsin suoja- kertoimista huolimatta taas palamaan, ja omasta mielestäni näytänkin nyt ihan superruskettuneelta, ainakin kun vertaan normaaliin valkoiseen itseeni. Vaan kyllä näytinkin kalvakalta alkuillasta Motivuksessa siellä kauttaaltaan rusketettujen pienten jumppatyttösten seassa! :O Lienee otettava nyt sitä kautta, että kevyt päivetys on kuitenkin terveellisempi vaihtoehto kuin kokovartalopapuilu. :)

Jaksoin siis tänään jumppaamaankin, kun hain eka vähän puhtia kamun kanssa Donnalta no juotiin vaan limsaa. Jumaliste mikä kammottava rääkki! Eipä tarvi toista kertaa vaivautua moiseen RVP-muokkaukseen. Kamala reisi-vatsa-peppu-asia. Kankut kramppiliekeissä jo puolivälissä lihaskunto-osuutta, sinnittelin itkupotku- raivarin partaalla - jos vain olisin kyennyt nostamaan kinttua potkaisun verran. :D

Sen verran tuli viikonlopun aikana tuota liian suolaista ja liian makeaa kaloripuolta suuhun ahdettua, että alkavan viikon ruokavalio tullee koostumaan lähinnä ruis- leivästä, kaurapuurosta, nektariineista ja maitorahkasta ja suklaakekseistä - no oli pakko leipoa ennenku munat ois menny vanhaksi. Tanssiaskeleita otetaan huomisesta alkaen taas töissä, toivon radion soittavan vaikka repeatilla kesän 2006 virallista kesäbiisiä - olkoon vain miten laskelmoitua kesäregeimeininkiä, mutta Valvomo on tekeleessään onnistunut. Hyvä tuuli ja letkeä notkupolvi! Mikä kesä - ja mikä ihana juhannus!

Tästä kesä voi alkaa, nosta tanssija jalkaa
kohta pääsee rytmiin, hypnoosiin ja transsiin
päättymättömät illat, polttamattomat sillat
aamuhetken taikaa, keskikesän aikaa

Hietaniemen rantaan, hiekka kohtaa varpaan
lokkikin jo nauraa, nyt on huvi halpaa
on syksy vielä kaukana, ei syytä huoleen
tunnen olen nuorempi kuin moneen vuoteen

Must tuntuu mitä vaan voi tapahtuu
eikä siihen mitenkään voi varautuu
kun koko luomakunta laittaa parastaan
nyt on valvottava kunnes aamu koittaa

Ja kalliolla kun makaat luulet että oot vapaa
kun metsä sulle vastaa niinkuin sinne huudat
ja peukalolla taas pääsee uimapaikkojen ääreen
katso ihmisten silmiin, näetkö katseen villin

Kun syksysateet alkaa laitan kumpparit jalkaan
mut vielä vilja vihreänä kasvaa
ja lounastuuli lämmittää mun huulii
on vielä aikaa lantsareihin vaihtaa

Hei siksi lintunen laulaa, riemun kuulla voit kaukaa
ihmiseenkin tarttuu tietynlainen kaipuu
kaikki juhlat päättyvät, sen kaikki tietää
oot odotusta täynnä kunnes kupla puhkeaa

Joo nuotiolla laulut lauletaan
hetken aikaa me nautitaan joo
kalliolta alas katsotaan
kesäpäivä lipuu vaan