Elävien kirjoista toivotetaan hyvää huomenta! :)

Eilinen päivä meni sen verran pahanlaatuisesti ohi, että enpä jaksaisi ihan heti samanlaista turhuutta läpi loikoilla. En siis todellakaan mennyt mihkään pumppiin :D vaan kulutin väsynyttä aikaani maleksimalla kotona, nukkumalla päiväunet, syömällä Manhattan-sipsejä, kuuntelemalla musiikkia - tilanteeseen sopivimmiksi havaitsin miesäänet osastolta David Gray, Rufus Wainwright ja Chris Martin kera komppiryhmänsä Coldplayn. Ei mulla edes ollut se paljonpuhuttu kaamee kapula, mutta olo niin laiskajatyhmäjasaamaton, että ihan surkutti itse-raukan puolesta.

Mutta eipä hätää! Korjasin (niin taidokkaasti kuin vain ihana tyttöystävä voi) tuon päivän aikana aikaansaamisen suhteen kertyneen miinussaldon ja leikin illalla kivaa leikkiä nimeltä Ihana tyttöystävä laittaa hyvää ruokaa (hepulleen, joka on elänyt kolme viikkoa mikropitsalla ja kebabilla). Fetalihapullia ja niille kermaviili- smetana-sipulikastike, uusia perunoita ja retiisinen salaatti namiyrttikastikkeella. Jälkiruoaksi litra mansikoita - sponsored by appivanhempikokelaat, joihin satuin törmäämään kauppareissullani. :)

Meillähän siis ei hepun kanssa ole päässyt muodostumaan ollenkaan sellaista laitetaan yhdessä ruokaa -perinnettä, mikä kyllä rehellisesti sanottuna hiukan harmittaa. Minäkin kun ruoanlaitosta kuitenkin tykkään, mutta kovin harvoin tulee vain itselleen tuollaiset kunnon ateriat kokattua - niin kiva oli eilenkin itkeä sipulia leikatessa, kun tiesi että lopputuloksena siintää paitsi oma myös toisen kylläinen vatsa! Heppuhan on jo nämä kaikki kaksi ja puoli vuotta huokaillut miehekkään pihviaterian perään :D jonka toteutuminen eilisen valossa alkaakin vihdoin näyttää mahdollisemmalta kuin koskaan aiemmin. Ihanatyttöystäväleikki = kiva leikki! :) Otettava pian uusiksi!

Aamun soundtrackina hupsahtavanhassuhtavanoloisen Lily Allenin veikeä kesältä kuulostava tyttöasennelallatus Smile. Tällä lähdetään viikonloppuun ja viikonlopun avaukseksi kohta pumppiin! Huraa! :)

130198.jpg