Hei hulinaa, festivaali on taas saapunut kaupunkiin! Menoa ja meininkiä! Duussin henkilökohtainen keikkakalenteri näyttää seuraavanlaiselta:

KE 26.7. Tiktak
Kamun kanssa mennään tänään kaupungin kamalimpaan ravintolakompleksiin diggailemaan valtakunnan ihkuimpia mimmejä. Galaxin yläkerrassa on aikuisten kamala humppabaari, alakerrassa aikuisten kamala diskobaari - mutta tänä iltana toivottavasti nuoris-aikuisten messevä rokkibaari. :) Kamun parisuhdeansioilla päästään päheesti listalta sisään = enempi rahaa siideriin! Doka iha vähä!

PE 28.7. Viikate
Armas lemppari pitkästä aikaa livenä! Ennen hepun kuvioihin tuloa pidin Viikatetta sietämättömänä orkesterina - ihan vain siksi, että muuten niin suuresti ihailemani keulakuva Kaarle (hienokuva: Antti) laulaa aina ja joka paikassa asemaansa nähden käsittämättömän epävireisesti. Alakulo, alavire. :D Heppu kuitenkin sai Viikate- tehosoitolla tämän puhtauspoliisineidin nopeasti ymmärtämään oman parhaansa, ja pari vuotta olen tykännyt kuin hullu puurosta. Livenä täyttä parhautta, krakat ja kitarakoreografiat ja nahkavyöt ilmaan yleisössä! Ajakaaaaa!

Viikatteen jälkeen lauteille nousee Suurlähettiläät - taidan tulla olemaan yleisössä ainoita, joka molemmista orkestereista innostuu. :D Taiemmämuuten mut Jussu on niin pussu ihana pussu. :O

LA 29.7. Apulandish
Lupauduin suurhurahtaneen kamun seuraksi katsomaan yhtä pitkäaikaisimmista perussuosikeistani. Nasta nähdä Appalakit pitkästä aikaa kunnolla livenä!

Niiet kivasti rokkia luvassa. Rokki rokkaa rock.gif