127129.jpg

Hei! Saanko esitellä tämän tytön parhaan ystävän: ihanan Tigin ihanan Bed Head -sarjan ihana Rubber Rage -vaha. Pikkuinen purtiloinen vainen, mutta tymäkkää ja riittoista kamaa, prikulleen hintansa (20€) väärti. Useamman vuoden ajan jo olen tukeutunut tuohon oranssipukuiseen luottofrendiini tilanteessa kuin tilanteessa - huomaamatonta, mutta supertehokasta kiiltoisaa pitoa villisti kiemurtaville yön yli märkinä nukutuille räjähdyshiuksille, tai vaihtoehtona toisesta ääripäästä sopivaa sotkuvaikutelmaa irrotteluntarpeeseen. En vaan pärjäisi ilman. Pusi!

Loma on alkanut just niinku pitikin. Nukkumista, yleistä rentoutumista ja jumppaa. Eilen puunasin kotikoloni sipisiistiksi, ihana oma puhdas pikku pesä! On muuten hartioille erityisen hyvää treeniä tuo monen tunnin puistelu ja tamppaus ja muu huhkinta - muttei tarpeeksi hyvää, kun on pitänyt tietty Motivuksessakin rampata. Tämän iltapäivän venyttelytunnin musiikit vaan oli jotain niin kammottavaa, että pieleen meni kyllä ne rentoutusyritykset. Sellasta hissimuzakkikräppiä, että huh! Karseita pianoversioita karseimmista hittiballadeista. Tai entäpä sellainen väsynyt munkkikuoroversio Nothing Else Mattersista. Ei helvetti! Meinasin tunnin jälkeen mennä kysymään ohjaajalta, mahtaako sillä olla kaikki ihan kotona jos kuvittelee kenenkään pystyvän nauttimaan pitkistä ihanista venytyksistä sellaisen musiikki- idiotian tahdissa. Vielä kun on muistissa tuore täydellisyystapauskin - kerranku venyteltiin koko tunti ihanan Corinne Bailey Raen kanssa. Aiettä teki hyvää.

Ja tuosta aiemmin tilittämästäni parisuhdeloukkaannustilanteesta kiinnostuneille tiedoksi, että rauha maassa. :) Eilen pauhasin hepulle hetken kovempaan ääneen kuin aikoihin, mutta puoliksi asialle jo nauraen - hepun puolustukseksi luettakoon, että se oli krapulassa kun ehdotin sitä juhlistus-baariinlähtöä. :D Sapetti kyllä, kun mullehan tuosta tuli sellainenkin kurja olo, että eikö toinen ollenkaan ymmärrä tai välitä miten tärkeä (juhlistamisenkin arvoinen!) elämänvaiheenmuutos mulla tässä on käynnissä. Meinaan ite oon nyt kaiken keskellä vähän kaffella kun koko tämä tilanne tuntuu ihan Aikuisen Ihmisen tilanteelta, mutta sisällä ei tunnu kovinkaan Aikuiselta Ihmiseltä. Järjestetäänkö jossain aikuisuuskursseja? Saako jostain ostaa aikuisselviytymispaketin tai pehmeäkantisen ohjekirjasen?

Taidan tästä mennä peilin eteen harjoittelemaan aikuis-ilmettäni, kas näin: biiiiiggrin.gif