Etenemisjärjestys otsikon mukaisesti lopusta alkuun.

8 tuntia
Tänään kikkailin töissä ekaa kertaa reilun kahdeksan tunnin päivän. Lähti hommat rullaamaan niin oman kirjoitustyön kuin duunihommienkin osalta, ja yhtäkkiä vain huomasin kellon olevan jo yli neljä. Aika lentää, kun on uuttakivaamielenkiintoista tekemistä! Huomisellekin on ohjelmassa kaikenlaista, eka tapaaminen tuutoreiden kanssa selventänee alkavan syksyn kuvioita taas tarkemmiksi. Jipii työt on kivoi!

2 leffaa
Vein äidin tänään nimpparinsa kunniaksi vihdoin katsomaan suomalais-italialaisen yhteistyön tuloksen L'amore di Marja, pääosassa digastamani Laura Malmivaara. Turhan pirstaleinen ja kohtauksesta toiseen vauhdilla hötkyilevä rakenne, mutta vaikuttava tarina ja mainiot lapsinäyttelijät. Ja tietysti ihanat Sisilian maisemat ja italian kieli - ei juurikaan tarvinnut tekstitystä lukea! Illemmalla vielä heppulassa katsottiin telkkarista talteen napattu Palmu, on ne vaan velmuja leffoja!

1 tyyppi
Hiiiiih hoooooh iiiiih! Elokuvateatterissa lopputekstien aikana availin kännykkääni, johon oli tullut hartaasti odotettu viesti. Tyyppi on nyt täällä! Maailmassa! Rakas ystävä on poikavauvasen äiti! Vielä kadulle ehdittyä luin tekstiviestiä uudelleen ja uudelleen hyppysteppaillen hymy korvissa häkeltyneenä. Onnen rutistuksia koko kolmikolle!

Juuri loppui ihanan Sinkkiksen ihana viimeinen jakso. Ihana Smith lensi keskellä yötä ihanan Samanthansa luo, ja ihana John tuli ja muutti ihanan Pariisin ihanalle Carrielleen rakkauden kaupungiksi! Helvetin hyvä sarja, kestää kyllä katsomista ja mukana nauramista ja kyynelehtimistä useamman kerran.

Sometimes it seems the going is just too rough
and things go wrong no matter what I do
now and then I feel like life is just too much
but you've got the love I need to see me through

Hyvää yötä, ihania unia! :)