Tänään huomasin riemukseni kesken työpäivän, että olin vallan blogini väreihin sonnustautunut! :) Vaaleanpunainen uusi ihana hame, musta ja vaaleanpunainen toppi heppu aina nauraa kun käytän helteellä kahta samanlaista perustrikootoppia päällekkäin, well excuse me mutta väriyhdistelmät on tärkeitä ja mustat mokkasiinitossut. Ynnä tietysti sävy sävyyn korvikset, rannekorut, ponnarilenksu - sanotaan se nyt vielä ihan isoillakin kirjaimilla, väriyhdistelmät on tärkeitä! Muuten menee mun sisäinen fengshui ihan kupperiskeikkaa!

Sanoinko jo, että mulla on uusi ihana vaaleanpunainen hame. Tilille tupsahti eilen yllättäen vielä raha-annos hotellilta, ja jotenkin ajauduin siinä sopivasti töiden ja jumppatunnin välissä kulkemaan Stokkan kautta. Ja ihan vahingossa sinne One Wayn puolelle. Kolmas STC-merkkinen hame vuoden sisään, näyttävät olevan mun kropalle juuri sopivaisia. Tosin hitusen koot heittää, yksi on M niinku missi ja kaksi muuta L niinku laajapylly.

Ärsyttää, kun olen eri paria. Yläkroppa on malliesimerkkitapaus koosta M (tai 38), alaosasto taas vaatii nykyään lähes poikkeuksetta kirjaimen L (tai 40 - joissain aluspöksyissä lukee jopa 40-42). Ulisin ongelmaani hepulle, joka totesi lempeään sävyynsä jotain päärynästä. Hei ei lohduta! :D

Tasapainoisempi kroppa olis kivempi, mieluummin tietysti kaikki osaset siihen M- kuin siihen L-suuntaan. Mutta kun mulla sattuu tuossa olemaan olemassa lantio, naisellinen hedelmällinen synnyttäjän lantio :D joka löytyy juuri siitä kohtaa missä se on jos sellainen naisella on. Ja saa toki löytyäkin - mutta miksei sekin voisi olla kokoa M? :D

L niinkuin lantio. :) Mutta mikäs perhana siinä on, että kun katsoo vaikka tuota Sinkkiksen eniten kaunista Charlottea (Kristin Davis), ei lantion leveys hällä näytä lainkaan ylimääräiseltä!

Taidan siirtyä sängyn suuntaan kokeilemaan nukkumista. Huomenna soi kello jo 6:45 - aikaistin vartilla, kun näinä ensimmäisinä aikaisen heräämisen työpäivinä on kuitenkin tupannut tulemaan hiukan hoppu. Jos ei huvita herätä, voin huoletta painaa torkkua, torkkua seitsemään ja päästää hopun tulemaan. :)

HYKUOKK!