Kärpänen, vauva, kärpänen.

Ehhehe. Ei vaiskaan, vaan pätkä tämän päivän pumpin selkäbiisin kertsiä (linkin valasvideoversio tosin hiukan eri remiksi). Fly on the wings of love! Superrankka! Ekat kaksi yhdistelmäkierrosta mennään putkeen pelkkiä rinnaltaylösvetoja, biisin alussa ja keskellä ja lopussa tujaus pitkiä kolmos- ja seiskasoutuja. Hammasta purren, mahtitreeni! Itse biisi niissä seiskasoutukohdissa jumputtaa niin kivasti, että tekee yhtäkkiä mieli päästä jammailemaan tonne jonnekin seitsemän vuoden taakse legendaariseen Berliniin (RIP). Jeaaaa!

Tämän päivän aiemmassa merkinnässä siis Kate Ryanin Scream For More, yksi parhaita pumppilämppäreitä ikinä (kuten myös saman rouvan toinen hitti Only If I). Tänään pumpin ensimmäisellä minuutilla kulmasoutuja kiskoessa nousi kyyneleet silmiin tuosta biisistä!

Oikeesti. Jotain rajaa, nainen. Huvittaa itseänikin.

Mutta minkäs teet kun on kyynelpäivä! Aamusta asti karhea pala kurkussa - alku- sysäyksen antoi (peeämmässän lisäksi) paha uni, jossa teki yllätysvierailun eräs muinaista nuoruuselämääni hajottanut yliluutnantti. Kuviot on käsitelty jo vuosia sitten, mutta muisto pahoista oloista ei näköjään ole alitajunnan alakerroksista kadonnut, thank you very much. Heppu toki sai mielen paremmaksi ja pahat unet unohduksiin heti heräilyn jälkeen, mutta jostain se kurkkua kuristava tunne alkoi puskea läpi ja sitten jo ryhdyinkin kyynelöitsemään - niin hölmöstä asiasta kuin pussailu! Keskustelun loppu sujui suurinpiirtein tällaisia ratoja:

D: Mulle tärkeä asia ja sä lyöt sen ihan leikiksi, ei tunnu kivalta.
H: Näin leikkisä asia ja sä vedät noin vakavaksi ja alat itkeä, ei tunnu kivalta sekään.
D: Niin mutku ei mulla kerta ole isojakaan itkun aiheita niin täytyyhän mun saada edes niitä pieniä itkeä!

Ja sitten jo pääsikin nauru. :D

When there's something strange in the feelinghood, who you gonna call: kosto- ostos! Sovitin erän housuja, villa- ja takkeja, toppeja, kenkiä - ja mitään en saanut ostettua. Että kosto-ostotkaan ei onnistu! Kas siitä vasta vidudus! Törsäsin sitten kiukuissani kosto-oston kosto-ostona ruokakaupassa melkein neljä euroa sieni- salaattipurkkiin. :D

Koti-iltaa vietän siis, heppu on miesseurassa nujakoimassa. Tein tänään päivällä törkeän valinnan, kun parin yhteisen lisätunnin ja kimppakauppareissun sijaan meninkin viettämään laatuaikaa Motivukseen Rikun seurassa! :D Oli pakko siinä kohtaa ajatella vain ja ainoastaan itseäni ja torjua jo etukäteen se löysä saamaton olo, josta juuri tällä hetkellä kärsisin jos en olisi pumppiin mennyt. Haaveilen käyväni huomenna katsastamassa Taidemuseossa viimeistä viikkoa esillä olevan Alphonse Mucha -näyttelyn, jonne ikävä kyllä lienee turha pyytää heppua mukaan yhteisen laatuajan merkeissä. :D

Yhteistä laatuaikaa on luvassa sen sijaan jo hetken päästä, kun päästään vähän reissuun! Varasin aamulla meille hotellihuoneen: ex-duunista saamani koulutus- shekin ansiosta maksetaan 17. kerroksen superior-huoneesta vain 25€! Kevyttä luxusta tiedossa! En malta odottaa! :)

Hauuukotus, hyvää yötä!

166619.jpg