Melkoinen näky oli kuulkaa eilen! Koko päivän lämpimän auringonpaisteen jälkeen yhtäkkiä illalla räjähti taivaalta alas sellainen määrä vettä sellaisella volyymilla, ettei hetkeen. Flunssaa odotellessa - olin just lähdössä hikimärkäisenä jumpasta kotiin, kun jouduinkin jäämään katoksen alle värjöttelemään sateen ajaksi. Taivas kirkastuikin jo pian, mutta maa ja viemärit ei olleet ihan valmistautuneet vastaan- ottamaan tuollaista määrää vettä kerralla.. katu lainehti vettä mukavasti nilkkoihin asti. Ei muuta kuin housunpuntit ylös ja kahlaamaan! :D

Kävinkin muuten jo eilen näyttäytymässä yliopistolla. Sain mukavan vastaanoton ja infopaketin - ja parit lisäpisteet proffalta, kun ilmestyin jo päivän etuajassa! ;) Lähinnä kuitenkin kävin tietysti tuota omaa jännittäjämieltäni rauhoittelemassa, tutkailemassa etukäteen meininkiä (hiljaista on..) ja lounaalla - tietysti Assarilla. :)

Jaha, lähdetäänpä katsomaan oisko siellä mitään tekemistä tälle päivälle! :) Maha särkee niin että ehkä räjähdän. Noeihaittaa - illalla hepun kamun synttärit ja viiniä!

Perjantaita, ihmiset!