Nyt onkin viikko alkanut suorastaan pullaisissa merkeissä! Aamulla kävin matkan varrella hakemassa töihin hiukan evästä (jogurttia, kas olisitteko arvanneet), ja kaupasta tarttui mukaan myös munkki. Tavallinen pieni hillomunkki kymmenellä sentillä! Aamupäiväteehetken vietin siis itseäni sokeroiden. :)

Iltapullat puolestaan tarjosi yläkerran Kauko. Kake järkkäsi pihakahvit, minä taas sinne ohjelmaa - isi pölähti paikalle kitaran kanssa! Talon vanhempi väki tykkäsi niin kovin silloin kerran, kun isi kävi teatterin ja jonkin järjestötahon organisoimalla vanhustenilahdutuskiertueellaan soittamassa ja laulattamassa tuolla alakerran kerhohuoneella. Heti kun sitten näin alakerrassa ilmoituksen tämäniltaisista piha- kahveista, tiedotin isille että nyt sopisi tulla pistäytymään. Mukava yllätys vaikutti olevan! Erehdyin minäkin kohteliaisuussyistä juomaan kupillisen kahvia runsaalla kermalla, hiukan tuntuu tuolla vatsan suunnalla kummalliselta.. :D

Vaikka ei kyllä ollut pelkästään mukava tuo kahvihetki. Kun tuli puhetta musiikki- jutuista, isi tapansa mukaan selvitti miten olen sitä usein biiseissä auttanut kun mulla on niin tarkka nuottikorva ja miten on niin kiva laulaa mun kanssa äänissä Kesäpäivä Kangasalla janiinedelleen. Siitähän väki innostui, että saiskos kuulla semmosen dueton! No ei sais. No lauletaankin sitten kaikki yhdessä, ja jossain kohtaa vähän hiljempaa, niin kuullaan sieltä se alempi stemma! No ei kuulla kun en laula. Olisin kyllä mielelläni laulanutkin, jos isi ei olisi tehnyt asiasta numeroa. Harmitti kamalasti. Sen pitäis kyllä tietää, etten yhtään tykkää tuollaisesta esiin nostamisesta, en noin harmittomastakaan. Tietenkään en noin tiukoilla sanoilla ilmaissut kantaani, hymähtelin vain hiljaisena - silti jälkeenpäin säikähdin, että toivottavasti muut eivät käsittäneet tuota kieltäytymistäni ylpeydeksi.. kun se oli ihan päinvastoin nolostumista.

Töissä painiskeltiin tänään turhauttavien tietokoneongelmien kanssa, mutta ilta- päivällä sain piristystä tehokkaasta pumpista ja H&M-tilauspaketin saapumisesta. Vastoin ennakkoarviotani ei tarvitsekaan palauttaa kuin yksi villatakki - sekin oli ihan oikean kokoinen, mutta löydän varmasti samalla rahalla kivemman muualta. Nyt on uusi asiallinen kauluspaita töihin, pitkävartiset villasukat, nätit hipsteriinit, painijaselkäinen jumppa-alustoppi ja vielä hääasukokonaisuuteenkin täydennystä! Osamaksu on ystävä!