Ei me kyllä sen kauemmas tänään autoiltu kuin tuonne lähikuntien muutamiin ostospaikkoihin. Lauantaiajelu parhaan mallin mukaan! Mä kun niin kovin tykkään päästä hepun kanssa vähän retkeilemään :D ja etenkin autoilemaan, kun se niin harvinaista herkkua mulle on. Nick Cave lauloi ja ilmastointi tuuletti saunakuumaa kaaraa. Itse keskityin vasta reissun loppupuolella ruokaostoksiin, mutta heppu hoiti isompia hankintoja - ja hyvällä maulla hoitikin (vain karvamattojen kohdalla koin tarpeelliseksi vähän opastaa, mikä on tyylikästä ja mikä ei). Kyl nyt kelpaa, heppula alkaa kesän suurimuotoisten toimenpiteiden jäljiltä olla niin viihtyisä ja hieno ettei entiseksi tunnista! Joo ei, en ole muuttamassa sinne. Kysykää vaikka hepulta. :D

Lauantai-illan ohjelmassa sopivasti omat menot molemmilla. Herraseuran sauna- illan vastineena saan pitkästä aikaa tänne vieraakseni yhen ihanan murun, jonka kanssa mennään entisen työpaikkani parvelle katsomaan ja kuulemaan, kun yksi ihana laulajatar ensembleineen konsertoi. Perfect.

Vasta tässä viikonlopun rentoutumisen hetkinä sen oikein huomaa, miten paljon tuo uusi työ vie energiaa vielä tässä totutteluvaiheessa. Mähän olen ihan kuitti! Siellä on maanantaille odottamassa helvetillinen lukujärjestyssompailu, tsiljoona asiaa otettava samanaikaisesti huomioon. Onneksi en ole hommasta vastuussa yksin, kursseihin jäisi takuulla jokin päällekkäisyys kun en vain huomaisi.

Mutta nyt - syvillä hengityksillä kohti ihanaa iltaa! :)

158151.jpg