Joo en ole kirjoittamassa elokuva-arvostelua kun en tuota Veetä vielä ole nähnyt, vaan osallistun onnenpyörään! Janne Porkka juontaa mitä sylki suuhun tuo ja Saija Palin kääntää kirjaimia! Paitsi Saija onkin nykyään kuvataiteilija (taijotain), joten Matonen sai toimia onnettarena - ja käänsi minulle kirjaimen V (pyysin jotain muuta kuin tuplaweetä, liian waikea).

Kommentoi tähän kirjoitukseen ja minä annan sinulle kirjaimen. Kirjoita blogiisi kymmenen sanaa, jotka alkavat sillä kirjaimella ja lisää mukaan selostus, mitä kyseinen sana merkitsee sinulle ja miksi.

Virkanainen. Aloittakaamme ajankohtaisella itsestäänselvyydellä. :) Uusi duuni tarkoittaa harppausta siivoustyöläisen hikisestä puurtamisesta toimistotyöläisen pääasiassa istuma-asennossa suoritettavaan näppiksennakutus-, organisointi-, ohjaus- ja aivotyöhön. Viransijaisuus on pelottavankin aikuiselta kalskahtava uusi sana, mutta yliopiston ympyrät ja ihmiset ovat ennalta tutut ja turvalliset, sentään jo kuuden vuoden ajalta - nyt niitä vain pääsee katsomaan toisesta, vähintäänkin yhtä mielenkiintoisesta vinkkelistä. Mutta toimistohiirulaisvirkanaista ette musta saa! :D

Valkoviini. Duussi kun lähtee juhlimaan, ottaa hän mukaansa pullollisen kuivaa edullista valkoviintä (esim.) ja toisen pullollisen Sprite/7up/muutasellaista limsaa. Sekoitussuhde noin 1:1. Jääpala lasiin, jos mahdollista.

Vanilja. Addiktion kohde jo pikkutytöstä asti. Vaniljajogurttia olen syönyt elämäni aikana varmasti dziljoonia megalitroja, eikä juomani vaniljateen määrä paljoakaan alhaisemmaksi jää. Kelpaa myös jäätelössä, kastikkeessa, vodkassa, kolassa.. you name it.

Vuodatus. Aikani LiveJournalissa blogattuani sain inspiksen vaihtaa maisemaa ja ryhdyin vuodattajaksi minäkin. En ole katunut, täällä on hyvä.

Valo. Rakastan kesän valoa yli kaiken (paitsi silloin, kun se aikaisen nukkumaan- menon iltoina tai krapula-aamuina estää unen tulon). Tarvitsen valoa pystyäkseni ylipäätään toimimaan: esimerkiksi talvisin valoisan ajan minimalisoituessa menee illat noin opiskelumielessä usein aivan hukkaan, kun en osaa keskittyä pimeässä sitäkään vähää mitä normaalisti. Ja sit ahistaa.

Ville Valo. :D En osaa nähdä Villen kaltaisia honteloita meikkirokkipoikia mistään kohtaa seksikkäinä, enkä ole ikinä HIM-fani ollut, mutta on niillä muutama hyvä veto - ja Villen ääni rokkaa. Varsinkin matalat soundit. Hurrur!

Vómero. Meitsin mestat Napolissa syksyllä 2005. Vähän olis ikäväkin! Baci!

Vaaleanpunainen. Täydellinen tyttöväri, mutta vain käytettynä sopivan kokoisina annoksina sopivassa paikassa. Uskokaa tai älkää, yliampuva vaaleanpunaisuus puistattaa jopa minua. :D

Vasemmistolaisuus. Jotakin perittyä, jotakin turvallisella tavalla itsestäänselvää. Jotakin, johon koen suurta tarvetta perehtyä tarkemmin ensin tarkastellakseni ja määritelläkseni omia mielipiteitäni ja arvojani, ja sitten osatakseni perustella ne. Punalippua heilutin jo lastenrattaissa istuen vanhempien kanssa vappumarssilla - nyt en uskaltaisi lähteä heiluttamaan, ennen kuin olen aivan varma miksi heilutan. Got to figure this out.

Viesti. Olen viesti-ihminen! Tekstiviesti, sähköpostiviesti, post-it-viesti tai tarpeen vaatiessa jopa puhelinvastaajaviesti. Ei ehkä sentään viestijuoksu, kun en tykkää tosta juoksemisesta. Viestittäminen, viestintä. Tärkeetä.