Jos ei aamulla 6:30 silmät tahdokaan aueta kännykän piippaukseen ja kelloradion pauhuun, viimeistään sänkyyn hyppäävä Seela-kissa herättää puskemisellaan ja annamulleruokaa-maukunallaan. Olis tarvetta tuollaiselle kolmannelle tehokkaalle herätyskellolle ihan normaalistikin. :)

Uutisissa kohkataan Ruotsin vaaleista. Ai niillon presidentinvaalit. Eiku? Niin siis kuninkaanvaalit. Eiku?

Tänään jatkuu töissä nettisivujen päivitys. Kyllä, minä osaan päivittää nettisivuja, hädin tuskin uskon itsekään! Olkoonkin, että vysivygillä mennään sielläkin. Silti. Tumpelo kikkailee!

Oppiaineen sisäinen sähköpostiliikenne on kätevää, vilkasta ja mielenkiintoista. Meidän uudet hienot nettisivut olivat tässä viikon verran jumissa - ei, minä en ollut mokannut :D vaan jumi johtui ihan meistä riippumattomista syistä. Tästä puhuttiin sähköposteissa, joihin yksi asiallinen tieteilijäopettajamme totesi:

Nos pages ont disparu? On peut partir, alors?


Ai meidän sivut on kadonneet? Voidaaks me nyt lähteä? :D

Njaa. Nettailun lisäksi ohjelmaan on tänään syytä ottaa työhuoneen siivous. Ei ne sinipukuiset rouvat siellä taida kertaakaan olla pöytiä pyyhkineet.

Viikonloppu. Ei suunnitelmia - paitsi huomenna illalla ehkä konsertti, menovinkki kaikille turkulaisille! Tritonuksen laulajat @ Akatemiatalo, lauantai 16.9. klo18. Lai-lai-lai!