Väsyttää.

Työpäivä oli tänään ihan metka, monet kuviot selvisivät ja uusia pyöriä laitettiin vierimään eteenpäin. Heti näinä ensimmäisinä viikkoina muodostumaan ehtineen Leenu, Liinu ja Tiinu -kollegakolmikon kaksi muuta jäsentä pyysivät mut mukaan lounaalle ja haettiin kaupasta vielä jäätelötkin jälkiruoaksi. Aika kivaa! Ja oikein hyvältä maistui uusi piparkakkupuffetti, vaikken ihan ymmärräkään mitä järkeä on myydä joulujätskiä näin syksyllä. :D

Joko kerroin että väsyttää?

Työpäivän jälkeen lähtikin tämä keskiviikko vauhdilla alamäkeä päin. Kotiin tultua luppasi silmä siihen malliin, että päätin yrittää viritellä hiipunutta energiatasoani korkeammaksi pienillä päiväunosilla. Vajaan tunnin nukkumisen sijaan kuitenkin posotin menemään vajaat kolme tuntia - siinähän se balettitunti olikin sopivasti loppumaisillaan, kun heräsin. Perkele sentään! Harvinaisen vittumainen tällainen väsymys. Haluan jaksaa ja ehtiä kaikkea ja olla pirteä ja reipas! Heppuakin on ehtinyt jo tulla kamala ikävä, kun ei olla sunnuntain jälkeen nähty. No, ehdinpähän tänään hiukan hoitaa kotia kun yksin iltaa vietin. Pyykkään itsekseni, hoh-hoh-ho pyykkään itsekseni.

Väsyttää!

Tässä kohtaa tuo äidiltä lainassa oleva Seela-rouva on aarteista suurin. Höpötän ääneen näitä väsymyksen suurentelemia mielihuoliani, toinen vain puskee entistä hellemmin ja kehrää lämpöisenä poskea vasten. Kissais mussuinen. Onnellisena kieppuu kylpyammeessa ja halailee mun villasukkia. :)

Keskiviikon musavinkkinä Fall Out Boy. Jo pelkät biisien nimet ovat ilahduttavan poskettomia jopa genrensä sisällä, eikä biisien kuuntelukaan ihan pahalta tunnu. Tommosta perushelppoa jenkkiläistä vitsimeollaanniinemoja-poppia (jota heppukin varppina kuuntelis kun sillä on nyt hieno uusi raidallinen emokaulahuivi!).

Nick Caven marraskuun keikalle sen sijaan ei saatu lippuja. Olisin kovin kovasti halunnut nähdä. Iltarukoukseen toive lisäkonsertista!