Ilmiöpäivä!

Iloilmiö töissä: käytiin kamun kanssa Akateemisten Naisten Lounastreffeillä. Eikä suinkaan missään tavallisessa yliopistoruokalassa, vaan Oikeassa Italialaisessa Ravintolassa. Kyllä hakkasi iso ricotta-tomaatti-penneannos nuo totutut lounaat - vaikkakin just eilen lähetin ihan sähköpostipalautetta Assarille, kun oli niin jumpen hyvät soijaleikkeet kermaviilipestokastikkeella. Kiva kun on hyvä ystävä samoilla työmestoilla, voidaan ottaa lounastelu ihan tavaksi. :)

Iloilmiö balettitunnilla: aletaan treenata kovakärkisillä! Iltatunnin jälkeen kerättiin tossu-uteludelegaatio kokoon ja kimpassa kysyttiin vienosti, että mitens olis - yllättäen opettaja suostui mukisematta. Jonkin jatkotunnin lopuksi saadaan vartin verran pointé-treeniä, ainakin näin aluksi ihan vain kerran viikossa. Voiku juhlaa! Kuului hihkumista ja näkyi leveitä onnellisia hymyjä.

Odotukset on kohtuu korkealla ihan siksi, että on ihana ajatus vuosikausien tauon jälkeen vetää kovikset jalkaan - sehän on selvä, että mitään en tule osaamaan vielä pitkään aikaan. :D Hei T, jos satut lukemaan, kerrohan työvuoros niin varaan sulta henkilökohtaisen tossunosto-konsultaatioajan! :D

200298.jpg

Valoilmiö kaupungin taivaalla: siellä se nyt on loistanut viime perjantai-illasta asti. Sellainen kieppuva spottijuttu, junou. Merkkinä bilekansalle, että (rummunpärinää) Åbo Diskotek on saapunut kaupunkiin. Ihan kiva varmaan noin viikonloppuisin, mutta tälleen keskellä viikkoa tyhjässä hipihiljaisessa kaupungissa lähinnä noloa rahan tuhlausta. Oobun logo kyllä miellyttää sisälläni asuvan taiteilijan silmää.

logo250.gif

Itse diskoteekki on kyllä tsekattava, jahka sinne syksymmällä avajaishulinoiden jälkeen mahtuu sisään. Tulee tässä ajatellessakin suorastaan hinku hippaamaan! Vaikkois huonompaakin musaa! Hippalo pippalo! Huonoa musaa tosin ei tarvitse pelätä ainakaan perjantaina - keikkaloimaan ja kamuloimaan Helsinkiin, en malta odottaa!

Menen katsomaan, millaisia ilmiöitä unimaailmalla olisi tarjota. Viime yön unessa vertailtiin hepun kanssa Pamela Anderssonin rintalihaksistoa omaani (mää tietysti hävisin). :D