Otsikossa Egotrippi-mukaelma vielä hyvittelyksi tuosta viikonlopun anteeksiantamattomasta laiminlyönnistäni. Oivoi.

Kun kert lukijat ei kestä politiikkaa, kokeillaanpa tällaista kevyttä kuvapainotteista herkuttelupostausta.

:D
214523.jpg

Saanko esitellä numero yksi: Danonen Danio-rahkat.

On tässä viimeisten viikkojen aikana päässyt vakiintumaan tavaksi ottaa töihin evääksi tuollainen purkki, jonka suomalainen väritys tosin on ihan vaan valkoinen. Vaihtoehtoina kuvan stracciatella tai sarjan uutuusmaku kookos, molemmat ihan lääh namm (ois siellä jotain tylsää mansikkaakin mut eihän me semmosia). Parin- sadan gramman annos, ei mitään light-typeryyksiä vaan ehtaa kamaa.

212386.jpg214604.jpg

Saanko esitellä numero kaksi: mozzarella ja puffeli.

Iltapalaksi puolestaan olen nyt monesti ostanut mozzarellaa. Yleensä mukaan on tarttunut pussillinen pikkuisia suupalan kokoisia palloja (bocconcini), mutta tänään osuin sopivasti saman Castelli-tuottamon punaisen hintalapun puhvelimozzarella- kimpaleen äärelle (juustot myynnissä ainakin Valtsussa). Semmonen proteiini- ja rasvapommi, että elimet vinkuu! :)

Puhveliversio on Campanian maakunnan ja sitä myöten myös sen pääkaupungin Napolin oma erikoisherkku, koostumukseltaan huokoisempaa ja maultaan kivasti kipakampaa kuin se tavallinen, suht neutraali ja kiinteämpi juusto. Napolissa noita myytiin ihanissa isoissa kimpaleissa, eikä jäänyt yhteen tai kahteen kertaan kun puffelimotsarellaa illallisella mahaa kohti kuljetettiin. Italiantaitoiset lukekoot täältä lisää - ja taidottomatkin osaa sieltä klikkailla rakasta Napoliani katselemaan! :)


214521.jpg

Saanko esitellä numero kolme: MethodDraine Detox -puhdistuskuuri.

Päätin nyt syksyn kunniaksi kokeilla tätä aiemmin nimellä Colon Tonic tunnettua elimistönpuhdistussysteemiä. Kolmen viikon kuuri, omenan (tai luumun) makuista yrttitiivistettä laimennetaan puolentoista litran juomapulloon - ja hoplaa: kuona- aineet, ylimääräiset nesteet ja muut tauhkat poistuvat elimistöstä kuin itsestään. Näin ensimmäisen viikon jälkeen voin todeta ainakin sen verran, että vessassa saa kyllä juosta :D ja että itse tuon kuuripullollisen juominen päivän aikana sujuu ihan huomaamatta, mutta sen lisäksi kun pitäisi kitata vähintään saman verran vettä - en ole laskenut, mutta epäilen että ihan joka päivä en ole juonut tarpeeksi..

..no en ainakaan eilen, kun iltapäivällä oli kellahdettava päiväunille yhtäkkisen heikotus-huippaus-pahaolokohtauksen uuvuttamana. Osan syystä lykkään kyllä viikonlopun ruokavalion niskoille - kompensoin hepun miesruokatarjoiluja (pekonia kera kananmunan ja pyttipannua kera punajuurisalaatin) ostamalla kolmeplusyks- päiviltä reippaan säkillisen halpaa irtokarkkia, ja jossain käänteessä ehdin tuhota myös levyllisen uutta Daim-suklaata (joka on muuten taivaasta laskeutunut). Että ei mikään ihme jos elimistö on vähän pihalla - pitiks tässä niinku puhdistautua vai kuorruttautua likaan? :D

214680.jpg

Saanko esitellä numero neljä: punaviini, juustot ja viinirybäleet.

Rauhallisiin, hyväntuulisiin iltahetkiin rakkaassa seurassa. :)