love_records_logo.jpg

Mainos, mainos! Jos et vielä ole tietoinen, höristähän nyt korvalehtiäsi! Loveradio soi vielä lokakuun loppuun asti! Helsingissä kuulemaan pääsee ihan radioradiosta, muualla netin kautta. Tarjolla parasta Love-musiikkia, kiinnostavaa puhetta, Ämmaa Nummisen pakinointia, toivekonsertteja ja mitäkaikkea. Jos siis olet ikinä ajatellut ryhtyä mainoksen uhriksi, tee se nyt. Kattokaa tota logoakin, miten mahtava!

Tänään kuuntelin aamupäivän ensin rakkausratsioonen aamulähetystä (kiva kuulla pitkästä aikaa tuttua ääntä eetterissä), jonka jälkeen vielä tunnin verran päivän artistina esiteltyä Agit Proppia ja sitten meninkin loppupäiväksi seminaariin turhautumaan kun siistiä kouluttautua isoihin kauaskantoisiin kuvioihin jos duuni ei kestä kuin vuoden viddujee. Mutta breikillä saatiin hyvää suklaakakkua :D ja koitin pitää mielessä Bertolt Brechtin sanat.. teen nöyränä parhaani, piste. En anna sen harmittaa, vaan alan jo!

Opi kaikki aakkoset,
se ei riitä, mutta opi ne!
Älä anna sen harmittaa, vaan ala jo!
Sinun täytyy tietää kaikki,
sinun täytyy astua johtoon!

Koen pakottavaa tarvetta mainostaa myös tuoretta blogituttavuutta: Milano. Monipuolista havainnointia Italiasta käsin, mukaansatempaavasti kirjoitettuja tarinoita ja ajatuksia, mielenkiintoista luettavaa.

Huomenna on juhlaperjantai - tänään tuotiin työhuoneeseen iso pahvilaatikko, siellä odottaa asentajaa uusi upea littanalättänä näyttö! Jipijai! Paitsi ei jipijai jos seuraava palkkapussi onkin yhtä litteää näyttöä kevyempi. :D