Jostain blogista (jonka tietysti jo ehdin hukata) pongasin semmoisen nimengoogletusmeemin, jossa oli tarkoitus saada itsestään selville uusia asioita. Googleen siis "tähänomanimi on" ja viis ekaa löytynyttä tulosta sitten ylös. Huvikseni kokeilin, ja täytyy sanoa että ne väsyneet kantoliinajutut jo arvasinkin :D mutta löytyihän sieltä jotain mielenkiintoistakin. Siis täältä. Leikitään nyt vaikka meemiin osallistumista, niin saan hyvällä tekosyyllä referoida tänne parhaat palat (kaimapupulle kans tiedoksi, we rule!).

Liina on vahvaluonteinen, rohkea ja itsevarma narttu, jolla on kyky tehdä itsenäisiä toimintapäätöksiä ja jolla on rodulle ominaiset paimennustaipumukset.

Liinan elämäntehtävä on huolehtia taloutemme pienimmistä: se viettää päivänsä mieluiten kuttujen, lampaiden, kanojen ja kanien rauhaa turvaten ja huolehtien että kaikki pysyvät aidoissaan.

Liinalla on pennusta asti ollut kyky olla lasten kanssa lasten ehdoilla, ja sen voi antaa pienen taaperon käteen turvallisesti talutettavaksi.

Liinalla on hyvä taisteluhalu ja se motivoituu myös ruualla.

Liina on kauniisti rakentunut, kookas (176cm, toim. huom.) narttu, jolla on erinomaiset, maatavoittavat ja kevyet liikkeet. Se juoksee vaivattomasti pyörän vieressä tai vetovaljaissa kovassakin vauhdissa, eikä tunnu rasittuvan liikkumisesta millään tavalla.

Ai kui hivelee! :D

Osallistukaapa tekin meemiin, jos kaipaatte kauniita sanoja itsestänne. Terv. nimim. Kookas narttu '81.

Iha vähä harmits, kun eilen olis ollut Dainamoussa vuoden ilta. DJ-kopissa Lemonaattor-mies Lasse Kurki ja Posies-mies Jon Auer! Uuuhhuuuh! Jumpe siellon varmaan ollu meininkiä (ja täyttä). Kemuttel harmits. Vaikka oli kyllä oikein hyvä perjantai-ilta heppulassakin television ja siiderin äärellä - onneksi meidän käsitykset laatuajasta kohtaa! :)

Ja tänään: lauantai-ilta = graduilta. Vois ehkä olla riehakkaampaakin, mutta a girl's gotta do what a girl's gotta do. Word!