Pitkästä aikaa olen ehtinyt mukaan Hiekkaoliivin ATC-vaihtoihin. Viimeksi askarreltiin aakkosaiheella ja pariksi osui Ingridha, tässä omat tekeleeni:

372744.jpg

B niinku ballerina, V niinku vauva ja K niinku kissa. Kuva on napattu Ingridhan blogista, josta löytyvät myös häneltä saamani kauniit kortit - C niinku champagne, N niinku nalle ja S niinku saappaat.

Käynnissä on jo seuraava vaihto (ATC8) samoin kuin vauhdikas ATC-ralli - Hiekkaoliivin Sandylle tässä lausuttakoon ihan julkinen kiitos mahtavasta organisoinnista ja ideoista! Siinon nainen miu mau mukkaa! :)

Miu mau mukkaa on myös uusi tukka! Eilen kävin viettämässä iltapäivän kampaajalla, annoin hienoja seteleitä ja sain vaihturiksi kauniin pään! Samanlaista vino-otsista ja kevyeksi kerrostettua pitkähköä mallia kuin ennenkin, mutta tällä kertaa talven kunniaksi hiukan tummemmissa sävyissä. Pipon alta jää näkyviin sopivasti juuri sitä ruskeampaa osiota, voin leikkiä kohtalokasta brunettea hahaa!

Muuten. Lähes yhtä paljon kuin ärsyynnyn prujuista, ärsyynnyn myös siitä, kun joku puhuu hiuksistaan karvana. "Täytyis taas värjätä tää karva." AARGH. Lopettakaa heti.

Muu porukka lähti viettämään seminaari-tappelu-viikonloppua Kasnäsiin, hiljainen on työmaa. Jaa kunnen määki lähteny? No kun pomon mielestä ei ollut tarpeen (vaikka kaikki muut protestoivat ja pitivät itsestäänselvyytenä, että mäkin tulisin). Bon, tant pis, pääsenpähän tänään jumppaan. :)