Kun en illan balettitunnille tänään pääse (SM-kisapalaveri ääk hiih!), balletoidaan nyt hetki blogissa. Toissapäivän tunnilla opettaja näytti meille juuri ennen keskilattialle siirtymistä tämän pätkän Don Quijotesta, kun halusi demonstroida.. ööö, tais mennäkin oppi hyvin perille kun en enää muista mitä yksityiskohtaa yritettiin selventää. :D Kuva rullasi taustalla jo venytyssarjan aikana, ja meinas jäädä toinen kinttu kokonaan venyttämättä kun jäin lumoutuneena toljottamaan. Effortless! Mikä se on suomeksi - vaivatonta! Sekoan tuosta attitude-tourista (tuolta kohdasta 0:40, kun rouva on yhden jalan kärjellä toinen koipi ilmassa ja hypähtelee ympäri). Ai saadana, en viitsi edes ajatella miten paljon toi sattuu! :D Ja miksei mun nilkat ole noin vahvat! Mitä! :D

384751.jpg

Ja sitten. Kaikkihan tietysti muistaa Sinkkiksen viimeiseltä kaudelta "the russianin", Carrien kanssa suhdetta virittäneen taiteilijan nimeltä Alexandr Petrovsky. Herrahan on oikealta nimeltään Mikhail Baryshnikov, yksi viime vuosisadan loppupuolen häkellyttävimmistä miestanssijoista. Jos et usko, vilkaisehan tänne (ote samasta shousta kuin tuo edellinen Cynthia Harveyn nilkantappovariaatio). Vaikka et baletista mitään ymmärtäisikään, ja vaikka Misha näyttäisikin enimmäkseen koomiselta reisimuotoja hivelevässä trikoossaan, taitavuuden tason tuosta tajunnee joka iikka - jos ei muusta, niin hypyistä. Boiingg!

Lisää herkkua täällä. Herra ensin vähän loikkii, sitten rouva pyörähtää kevyesti 30(!!!) fouetté-piruettia (ranskan verbi fouetter tarkoittaa esim. vispaamista ja ruoskimista - videolla voittekin nähdä jalan vispaavan niin perkeleesti) ja vielä lopuksi herra pyörii hetkisen aikaa väkkärän lailla.

Paletti on parasta.

PS. Tiialle vielä: tikutikutiku!