Uooo-oo, jeijee-ee
reseptiä tätä ei myydä mistään hinnasta
uooo-oo, jeijee-ee
reseptiä rakkauteen

Nyt liittyy tämä tyttö ruokabloggaajien eliittikermaan! Jaan kanssanne yhden reseptin, olkapäät hyvät:

Duussin ultimate herkkunamibroileripiiras

Pohja
100g rasvaa
2dl vehnäjauhoja
3rkl vettä
0,5dl juustoraastetta
ripaus suolaa

Täyte
200g broilerisuikaleita (marinoituja tai ei)
2dl kermaa
3 kananmunaa
100g juustoraastetta
fetaa
parsakaalin nuppuja
punaista pestoa
punasipulia
mustapippuria
muita mausteita maun mukaan

Sotkuuta rasva ja vehnäjauhot murumaiseksi taikinaksi. Lisää vesi, suola ja juustoraaste ja sekoittele nopeasti - älä vaivaa. Painele taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille. Paista pohjaa uunissa (225c) 5-10 minuuttia.

Paistele broilerisuikaleet pannulla, kuutioi feta ja leikkaa sipulista nätei renkai. Voitele puolikypsä piiraspohja ohuehkolla kerroksella punaista pestoa ja lisää päälle broileri, feta, parsakaali sekä osa punasipulirenkaista. Riko kulhossa kananmunien rakenne. Sekoita munien joukkoon kerma, ripaus mustapippuria ja osa juustoraasteesta. Kaada seos täytteiden päälle, ja ripottele kruunuksi vielä loput punasipulirenkaat sekä juustoraaste. Paista piirasta (200c) 15-20 minuuttia, kunnes täyte on hyytynyt.

Semmone! Helppo, nopea ja nams mums! Melkeinpä vielä parempaa seuraavana päivänä mikron kautta. Täytettähän voi tietysti varioida mielin määrin, tuossa yksi suosikkiyhdistelmäni.

Hei hyvää helmikuuta! :) Uusi kuu tuli yllättäen, en ehtinyt ihan huomata mihin tammikuu hävisi. Tammikuun myötä taakse jäi myös karkkitipattomuus - jessus, kukapa olis uskonut että Duussi voisi vielä joskus olla kuukauden ilman karkkia! Ja ei, keksit ja pullat eivät ole karkkia. Karkki ja suklaa on karkkia. Nyt on käynnissä sisäinen henkien taisto: jatkaako lakkoilua vai käydäkö tänään karkkihyllyn kautta hakemassa Pätkis-pussi. :D