Menossa päivän neljäs mukillinen teetä. Ihan jäässä päästä varpaisiin, hrr. Oikein kylmät väreet menee kun vain katsoo ikkunasta tuota lumista yliopistonmäkeä. Töissä on hiirenhiljaista, periodien väliviikko tarkoittaa opiskelijoille tässä kohtaa hiihtolomaa, alaovetkin lukossa niin eipä ne tänne pääsiskään. :D Erasmus-hakuaika loppuu parin viikon päästä, joten hetikohta tämän hiljaisemman pätkän jälkeen edessä on pintapuolista byrokratiaa ja opintosuunnitelmien hyväksymistä - onneksi olen siltappaa perverssi että tykkään kirjoittaa nimikirjoituksia papereihin!

Työhuoneen viihtyisyys parani eilen huomattavasti, kun remppahemmot kävi paikkaamassa mun katon. Sieltä nääs tippui ilmeisesti pakkasten vaikutuksesta hiekkaa mun työpöydälle, juuri sopivasti tähän tietokonenurkkaukseen. Helvetillinen siivoaminen joka aamu. Maalikäryt vieläkin höyryilee, saa nähdä millainen päänsärky ehtii päivän mittaan kehittyä. Tillintallin!

Gradu tuntuu tänään ihan järjelliseltä paketilta, ja vaikuttaapa itse kaavailemani etenemisaikataulukin mahdolliselta (aikataulu tosin on matkan varrella pitkittynyt jo tsiljoona kertaa). Tilaan tältä istumalta gradupäivähallinnosta ison satsin lisää tällaisia päiviä! Ja ne "emmäjaksa-paskagradu"-päivät lähetän takaisin asiakaspalautuksena, kitkerillä kommenteilla varustettuna.

Isi tarjoaa tänään päivällissalaatin (mums) ja äiti keitti eilen iltapäiväteet. Sanoi, että enhän aio laihtua enää enempää - kasvot kuulemma näyttivät niin kapoisilta. Mutta enhän mä ees oo laihtunu! Just toissapäivänäkin jouduin jättämään baletin väliin, kun maha oli niin iso. On nimittäin ihan turha mennä sinne kuuntelemaan niitä Duussi, vatsa! -huutoja niinä päivinä, kun sitä ei vaan saa vedettyä sisään. Tänään aion yrittää.

Lisää teetä.