Täten julkisesti tunnustettakoon, että olen helmikuun kuluessa hurahtanut muotiblogeihin. Kai se on se lähestyvä kevät, joka saa vähitellen muistamaan, että joskus voisi keksiä jotain muutakin päällepantavaa kuin aina samat farkut, aina saman pitkän villatakin ja aina samat kulahtaneet talvikengät. Muotiblogeissa ihaillaan tyylikkäitä tähtiä, koostetaan (hinnasta välittämättä) omia toiveasukokonaisuuksia, esitellään tuoreimpia shoppailulöytöjä ja omia päivittäisiä vaatevalintoja, listataan hotit ja notit ja kauden trendit, jaetaan vinkkejä ja haaveillaan saavuttamattomista herkuista.

Blogilistalta toki löytyy jokunen mukava muotiblogi, mutta toistaiseksi suurempi kuhina käy rakkaassa naapurimaassamme Ruotsissa. Kaiken kansan suosikkityttö on tietenkin ihana Engla, jonka vilkkaista kommenttibokseista onkin helppo lähteä surffaamaan lukuisiin muihin muodikkaisiin blogeihin. (Plus että ruotsalaismimmit on tietysti åh så jävla snygga!)

Pinnallista ja ihanaa! Eilen pohdin ääneen, josko määkin hankkisin tikikameran ja alkaisin kuuliksi muotibloggaajaksi. :D Heppu siihen, että no kaiken muunhan sä jo oot blogissa paljastanutkin.. heppu kun on aina ollut huomattavasti mua tarkempi anonymiteetistään nettimaailmassa, ja kritiikkiä mun suht avoimista bloggaamisista tippuu tasaisin väliajoin. Kaikki mikä nettiin laitetaan, sinne myös jää. Että jos vaikka joskus haen töihin kansanedustamoon, niin ne voi lukea mun vanhat blogimerkinnät ja olla ottamatta mua töihin kun huomaavat että olen epästabiili ja tyhmä.

Olis varmaan pitänyt suuttua, mutta mää vaan repesin nauramaan. :D

416143.jpg

Kevät- ja kesägarderoobia varten olis tietysti vaikka millä mitalla hankittavaa. Ballerinatossua ja tunikaa, kevyttä takkia ja isoa aurinkolasia. Ostoslistalta löytyvät mm. ylläolevat musta-harmaat Vansit beige-valkoisten kaveriksi sekä puhtaan valkoinen simppeli polvimittainen hamoinen. Tilasin suurin odotuksin tuon allaolevan Josefssonin edullisen hameen (valkoisena) ja kyllä petyin, kun pituus olikin ihan väärin pohkeeseen asti eikä noin kuin kuvassa näyttää. Etsinnät jatkuvat.

 416206.jpg

Muita herkkuja kevääksi tarjoilee Asos. Pupupaita! Halterneck-ristiselkäjännäpaita! Aaceedeeceepaita! Kasaripaita! Last but not least: täydelliset boyfriend fit -farkut. Edestä, takaa, sivulta. Lääh kui ihanat!